Connect with us

Ştiri din Sălaj

DRAMĂ. Un tânăr din Sălaj a ajuns în stare critică la spital, după ce a fost înjunghiat pe străzile unei suburbii din Londra


Călin B. din Valcău de Sus a fost victima unui atac cu o armă albă într-un pasaj de pe străzile din Dagenham. Acesta se află în stare critică la spital, iar poliţiştii au reţinut un suspect în acest caz


Aproape de o tragedie pe străzile Londrei. Călin B., în vârstă de 34 de ani, împliniţi în data de 12 aprilie, din Valcău de Sus a fost victima unui atac brutal în Dagenham, o suburbie a capitalei Angliei.

Mai exact, tânărul sălăjean a ieşit dintr-un pub de pe Lodge Avenue, luni, 7 mai, în jurul orei 18.00 şi în momnetul în care se afla într-un pasaj, conform poliţiştilor englezi, acesta a fost înjughiat brutal, martorii fiind cei care au format apelul de urgenţă, iar la faţa locului au ajuns imediat un echipaj al poliţie, cât şi o ambulanţă şi un elicopter al ambulanţei.

Poliţia a arestat deja un suspect, este vorba despre un bărbat de 36 de ani, care se află în custodia poliţie.

Tânărul sălăjean a fost transportat de urgenţă la un spital din estul Londrei, fiind în stare critică.

Călin B., locuieşte în Valcău de Sus, dar de peste 10 ani, acesta este plecat în străinătate, acolo unde lucrează pentru a-şi asigura un trai mai bun. De asemenea, tânărul este un pasionat de sport şi chiar a jucat la o echipă de minifotbal din Italia.

Tânărul a trecut prin multe greutăţi până în prezent, mai întâi şi-a pierdut fratele care a făcut un stop cardio-respirator în timpul unui meci de fotbal în străinătate, pentru ca la scurt timp să îşi piardă mama într-un accident. După puţin timp de la moartea mamei, soarta l-a încercat greu pe Călin B. şi acesta şi-a pierdut şi tatăl.

Totuşi, consătenii lui îl caracterizează pe Călin B. ca fiind un om puternic şi îşi doresc ca acesta să se pună din nou pe picioare, mai ales că soarta nu a fost prea darnică cu familia lui.

Să spunem că Călin B. se află în continuare în stare gravă la spitalul din estul Londrei, dar sperăm cât de curând starea lui de sănătate să se schimbe radical şi să se poată întoarce la cei dragi.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Ştiri din Sălaj