Connect with us

ARTE MARTIALE

CS Omega Şimleu, 13 medalii la turneul internaţional de karate Cupa “Sătmarului”


Karateka şimleuani au contabilizat o medalie de aur, 7 medalii de argint şi 5 medalii de bronz la competiţia desfăşurată în Mateszalka, Ungaria


Sâmbăta 5 mai, Sala Polivalentă din Mateszalka, din Ungaria a găzduit concursul de karate Shotokan dotat cu trofeul “Cupa Sătmarului” eveniment la care au participat peste 250 de sportivi.

Delegaţia română a fost alcătuită din sportivi din judeţele Satu Mare, Maramureş, Bihor şi Sălaj, aceştia răspunzând invitaţiei gazdelor din ţara vecină.

Probele de concurs au fost: kumite Shobu Ippon şi kata, atât la individual cât şi la echipe, iar sportivii români au fost antrenaţi în mai multe dintre acestea.

Din partea judeţului Sălaj a participat o echipă de 8 sportivi de la Clubul Copiilor din Şimleu Silvaniei în colaborare cu C. S. Omega, care au avut o evoluţie excelentă, obţinând până la final o medalie de aur, 7 medalii de argint şi 5 medalii de bronz.

Personal mă declar mulţumit de prestaţia copiilor, acest concurs fiind de un nivel ridicat, iar sistemul de arbitraj puţin diferit de cel cu care erau obisnuiţi.

Aceştia s-au acomodat repede, cu atât mai mult cu cât gazdele au fost foarte amabile şi ospitaliere.

Felicitări copiilor, gazdelor noastre şi mulţumiri părinţilor care au făcut posibilă această deplasare.

Săptămâna aceasta urmeaza seminarul de zona cu examene de grad, iar săptămâna viitoare Academica Students la Marghita cu shihan Adrian Popescu-Săcele, un sezon încărcat dar şi plin de satisfacţii!

 

Mai multe pe acest subiect în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 9 mai.

prof. Gheorghe POP

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ARTE MARTIALE