Connect with us

DIVIZIA A1

Comeback spectaculos: Ciprian Matei revine la Zalău!


Acum doi ani, internaţionalul român se despărţea de gruparea sălăjeană cu cântec, iar voleibalistul şi-a primit ultimii bani în instanţă. Acum, experimentatul universal pune batista pe ţambal şi încearcă o nouă aventură la poalele Meseşului


Prematura campanie de transferuri de la CS Volei Municipal a adus unele nume importante, dar şi  câteva achiziţii cel puţin ciudate. Astfel, pe postul de secund a fost adus pe bani mulţi bulgarul Miroslav Gradinarov, deşi Leo Del Bosco şi-a reînnoit înţelegerea, iar Zalăul îl mai avea în lot şi pe Rareş Bălean, de departe cel mai bun jucător al sălăjenilor în sezonul 2017 – 2018!

Mai departe, preşedintele Vasile Coţa a făcut câteva mutări neaşteptate pe postul de universal, acolo unde fanii celor de la CS Volei Municipal îl aşteptau pe zălăuanul nostru, Adrian Gontariu, care anunţase deja că ar dori să revină acasă.

Mai întâi, pe acest post a fost adus Jani Jeliazkov, adică fiul lui tata, dar care în perioada în care evolua la Arcada Galaţi era eterna rezervă a lui Gontariu.

Acum, Zalăul şi-a acoperit postul de universal, astfel că Gontariu chiar nu îşi mai regăseşte locul în noua formulă.

Recent, fosta campioană a ajuns la un acord cu… Ciprian Matei (n. 24 aprilie 1989), nimeni altul decât voleibalistul de care Zalăul se despărţea cu cântec în anul 2016!?

Cum conducerea de la acea vreme nu a fost mulţumită de prestaţiile sale, clubul a rămas cu mai multe datorii faţă de jucător, iar cele două părţi au ajuns în instanţă, iar Matei şi-a primit ultimii bani doar de ceva timp, după ce dăduse clubul în judecată! Experimentatul universal pune acum batista pe ţambal şi încearcă o altă aventură la poalele Meseşului, semnând un nou contract cu CS Volei Municipal Zalău.

De precizat că, în sezonul recent încheiat, Matei a îmbrăcat tricoul formaţiei Steaua Bucureşti, unde a fost mai mult rezerva lui Gabriel Cherbeleaţă, cel care fusese promovat în voleiul mare tocmai de CS Volei Municipal.

Jucătorul în vârstă de 29 de ani a mai evoluat în carieră la VCM Piatra Neamţ,  timp de şase sezoane, iar de sub Petricica s-a transferat în străinătate. Astfel, în perioada 2013 – 2014, internaţionalul român a jucat pentru Nice Volley-Ball, formaţie din liga secundă din Franţa. El a revenit în România, la CSM Bucureşti, pentru ca în vara anului 2015 să ajungă la poalele Meseşului pentru un sezon.

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 9 mai.

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1