Connect with us

Pescuit și Vânătoare

S-a întâmplat din nou. Patru bărbaţi din Poiana Blenchii, prinşi la pescuit în Dej


După ce 10 sălăjeni au fost prinşi pescuind în perioada de prohibiţie pe lacul Vîrşolţ sau râurile Barcău şi Crasna, alţi patru sălăjeni au fost depistaţi pescuind pe albia râului “Valea Salcă” din municipiul Dej


Duminică, 6 mai, în jurul orei 18:20, poliţiştii Compartimentului Siguranţă Publică din cadrul Poliţiei municipiului Dej au identificat pe albia pârâului „Valea Salcă” din municipiul Dej, un grup de patru bărbaţi care pescuiau deşi în această perioadă este prohibiţie.

În urma controlului efectuat de către poliţişti, asupra bărbaţilor a fost găsită cantitatea de 20 de kilograme de peşte din specia clean şi 3 kilograme de peşte din specia mreană. Peştele a fost predat reprezentanţilor Agenţiei Judeţene de Vânătoare şi Pescuit Sportiv – Clubul de Vânătoare Dej.

Bărbaţii, cu vârsta cuprinsă între 17 şi 40 de ani, toţi din comuna Poiana Blenchii, judeţul Sălaj, sunt cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunii de „pescuitul prin orice metode al reproducătorilor în perioadă de prohibiţie și distrugerea icrelor embrionate de pește în zonele de reproducere naturală” faptă, prevăzută și pedepsită de O.U.G. 23/2008.


Alte articole pe acelaşi subiect:

INCREDIBIL. Alţi şase sălăjeni au fost prinşi la pescuit în perioada de prohibiţie. GALERIE FOTO

Patru jibouani au fost prinşi la pescuit pe lacul Vîrşolţ, deşi este perioada de prohibiţie! GALERIE FOTO şi VIDEO


loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Pescuit și Vânătoare