Connect with us

Ştiri din Sălaj

Super-comedia ”Amantul înșelat” va fi pusă în scenă la Zalău și Șimleu-Silvaniei


Piesa de teatru ”Amantul înșelat”, de Orlin Diakov, este o comedie năucitoare, a la Tarantino, care abordează lupta dintre doi bărbați pentru FEMEIA care face parte din destinul amândurora.


Spectacolele vor fi puse în scenă pe data de 15 mai 2018. Prima reprezentație va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor din Zalău, începând cu ora 17.00, iar cea de a doua la Casa Orășenească de Cultură din Șimleu-Silvaniei, începând cu ora 19.00. Biletele pot fi achiziționate de la secretariatele celor două case de cultură. Suport artiști – 20 lei.

Ca să vă facem puțin curioși, vă spune doar atât: piesa de teatru prezintă o întâlnire în parc între soț si amant și o oră de haz pe seama luptei fără scrupule dintre cei doi. Regula este că nu există reguli. Se iau ostateci, se leagă cu cătușele de bancă, se îmbrâncesc, se împrietenesc, se îmbată. Ne regăsim mulți în aceste două personaje… chiar dacă nu recunoaștem acest lucru.

Comedia ”Amantul înșelat” a avut premiera la Stuttgart, a fost recent în turneu în Canada – Toronto, Ottawa, Montreal, s-a jucat în premieră mondială în Cuba, la Havana, a a avut peste 20 de reprezentații în România și a primit invitații din Bruxelles, Londra, Koln si Paris. Din distribuția piesei îi prezentăm pe: IOAN ISAIU – un actor complet de teatru și film. A jucat în multe producții ale trustului Media Pro – Secrtetul Mariei, Îngerașii, Aniela, Vocea inimii, Feedback, Rating – și în mai multe spectacole de teatru – Trei ciudați,Conu Leonida față cu reacțiunea, la Teatrul din Ruse, La mine sau la tine, Hai s-o ucidem pe Matilda, Visul unei nopți de vară, Tom Pain, Țiganiada, Trainspotting. SORIN MISIRIANȚU – A jucat în filmul Funny Money, alături de Armand Assante, Chevy Chase, Robert Loggia, joacă în Amadeus, Peer Gynt Rockstar, Trei ciudați, Cerere în căsătorie, Sex, Drugs & Rock`n Roll, Ca la nebuni, Richard al III-lea, opera-rock, Trainspotting, Dac-aș fi rege. Filme regizate – Benvenuti in Italia, Feedback, Rating, Parking. Este și regizorul acestei piese și al mai multor spectacole de la Teatrul Național, din țară și din străinătate.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj