Connect with us

DIVIZIA A1

Tricolorul Ploiești a câștigat și Cupa României la volei masculin!


După ce săptămâna trecută a devenit campioană, formația antrenată de Sergiu Stancu a pus mâna și pe al doilea trofeu național, tot după o luptă cu Arcada Galați, pe care Tricolorul a învins-o în finală cu 3 – 2, tocmai la Galați


Tricolorul Ploiești este echipa momentului în România la volei masculin. Investițiile care s-au făcut în vara trecută, profesionalismul jucătorilor și a conducerii au dat dat roade, astfel că gruparea ploieșteană a devenit campioana României, iar la câteva zile distanță a cucerit și al doilea trofeu național.

Cupa României revine tot în vitrina echipei lui Sergiu Stancu, după ce în finală, Tricolorul a trecut de Arcada Galați, cu 3 – 2, într-un meci ce a avut loc miercuri seară, la Galați.

Primul set a revenit echipei din Ploiești, 25 – 21, după care Arcada a jucat mai bine și setul doi a revenit gălățenilor cu 25 – 23. Echipa la care joacă și zălăuanii Feher și Gontariu a fost motivată să își ia revanșa după ratarea titlului, iar Cupa României părea aproape, după ce în setul trei, tot Arcada s-a impus cu 25 – 21. Meciul a devenit disputat, iar setul patru a fost al echipei din Ploiești, care s-a impus la cinci puncte diferență.

În aceste condiții, s-a ajuns în decisiv, unde Tricolorul Ploiești a fost net superioară și după un categoric 15 – 9 a câștigat partida, iar jucătorii au ridicat deasupra capului al doilea trofeu important în doar câteva zile.

Tricolorul Ploiești – Arcada Galați 3 – 2 (18, -23, -21, 20, 9)

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1