Connect with us

DIVIZIA A1

Nesimţirea şi risipa de bani continuă

Aruncarea pe fereastră a fondurilor publice de către consilierii locali continuă. Primăria şi Consiliul Local au aprobat din nou sume colosale pentru echipa de volei din municipiul nostru. DE ce spun că aruncă banii pe fereastră? Foarte simplu! Spun acest lucru pentru că este aberant să măreşti bugetul unei echipe de la un alt la altul, iar echipa să obţină performanţe tot mai slabe sau să te facă de râs prin Europa.

Nesimţirea celor din Primăria Zalău continuă şi – chiar dacă s-a terminat un nou sezon, tot nu ne-a dezvăluit nimic din ruşinosul episod Bosnia, episod vis-a-vis de care primarul Ionel Ciunt se pare că a uitat, aşa cum a uitat şi de promisiunea făcuta în mod public într-una din şedintele de Consiliu Local din 2016. Amnezia este boală grea, iar bătaia de joc la adresa plătitorilor de taxe se pare că este nemărginită, din moment ce suntem luaţi de proşti şi nu primim niciun răspuns.

În condiţiile în care numărul jucătorilor sălăjeni este mic la echipa de volei, iar performanţele echipei sunt în scădere, mărirea bugetului echipei masculine de volei este injustă, iar având în vedere faptul ca în presă au apărut şi unele suspiciuni privind cheltuirea banilor pe mese la care participă soţiile şi prietenele jucătorilor ar trebui să dea de gândit.

Adevarate sau nu, materialele şi acuzele apărute în presa locală ar trebui să dea mai mult de gândit aleşilor locali, iar faptul că numărul spectatorilor este în scădere la meciurile de volei demonstrează faptul că zălăuanii sunt din ce în ce mai puţin interesaţi de această echipă, iar acest lucru se întamplă nu din cauza faptului că nu îşi doresc ca orasul să aibă o grupare care să-i reprezinte la cel mai înalt nivel. Suporterii sălăjeni îşi doresc în continuare să participe la meciuri de volei, dar îşi doresc mai multă transparenţă şi mai mulţi sălăjeni în echipă.

Ce nu înţeleg consilierii este faptul că oamenii suferă pentru această echipă, iar anumiţi oameni suferă de două ori. Suferă pentru că proprii lor copii sunt nevoiţi să vină acasa în calitate de oaspeţi. Oare înţelege măcar un singur consilier ce înseamnă să ajungi să lupţi împotriva celor dragi? Înţeleg ei ce înseamnă să fi bun, dar să nu fi apreciat la tine acasă? Cu siguranţă, nu ştiu şi nu înţeleg acest lucru. Ei execută ordinele de la partid şi votează după cum le spune şeful. Aş vrea să vad un consilier PSD sau PNL  sau de la oricare partid care votează împotriva proiectului propus de partidul său. Niciunul nu o va face pentru că le este frică de măsurile luate de mai marii din partid. Toţi se gândesc în primul rând la propriul lor interes şi uită că au fost trimişi acolo să apere interesele cetăţenilor. În Consiliul Local trebuie apărat interesul cetăţeanului, nu al partidului.

Pacat! Păcat că risipim banul public pe mercenari şi performeri de peste hotare, iar copiii noştri sunt obligaţi să ia calea exilului. Exilaţi sportivii, exilaţi tineretul inteligent şi rămâneţi voi să împărţiti bugetul local după bunul vostru plac, fără un plan de viitor şi fără a vă preocupa de copiii din Zalău şi din Sălaj care visează să ajungă campioni.

Păstraţi secretul “episodului Bosnia” pentru voi şi alocaţi sume colosale de bani pentru a umple buzunarele străinilor, în timp ce copiii noştri pleacă pe alte meleaguri lăsând în urmă părinţi în suferinţă. RUŞINE, RUŞINE, RUŞINE!

 

 

loading...
loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1