Connect with us

Oina

Şcoala Dragu s-a calificat la faza naţională a Olimpiadei Gimnaziilor la oină băieţi!GALERIE FOTO


Elevii lui Cosmin Ardelean au făcut o figură frumoasă la faza interjudeţeană desfăşurată chiar la Dragu, reuşind să se calificela faza naţională ce va avea loc în luna mai la Izvorani


După ce a făcut o figură frumoasă la faza judeţeană din cadrul Olimpiadei Gimnaziilor la oină masculin, echipa Şcolii Gimnaziale Nr.1 Dragu a reprezentat judeţul nostru la faza interjudeţeană.

Organizată de Inspectoratul Şcolar Judeţean Sălaj şi Şcoala Gimnazială Nr.1 Dragu, în parteneriat cu Comitetul Olimpic şi Sportiv Român, faza interjudeţeană s-a desfăşurat la Dragu şi a adunat la start un număr de patru echipe. Este vorba despre Şcoala Gimnazială Nr.1 Dragu, Şcoala Gimnazială “Remetea Chioarului” (jud. Maramureş), Şcoala Gimnazială Chiuieşti (Cluj) şi Şcoala Gimnazială “Gellert Sandor” Micula (Satu-Mare). În cele trei jocuri disputate, Şcoala Gimnazială Nr.1 Dragu “a făcut legea” şi a obţinut victorii clare în faţa celorlalte trei echipe participante. Astfel, cu 3 victorii din tot atâtea posibile, elevii lui Cosmin Ardelean s-au clasat pe locul 1, calificându-se la faza naţională, ce va avea loc în luna mai, la complexul sportiv de la Izvorani, din judeţul Ilfov.

După eforturile depuse în timpul meciurilor, la finalul competiţiei, sportivi au fost premiaţi cu diplome, echipamente sportive şi mingi de oină.

La finalul săptămânii trecute a avut loc şi faza interjudeţeană la oină feminin din cadrul Olimpiadei Gimnaziilor. La această competiţie desfăşurată în judeţul Maramureş, Sălajul a fost reprezentat tot de echipa Şcolii Gimnaziale Nr.1 Dragu. La fel ca şi băieţii, fetele au făcut o figură frumoasă, reuşind în final să se claseze pe un onorabil loc 3.

“Înainte de toate, aş dori să îmi felicit elevi pentru calificarea obţinută. A fost o competiţie foarte frumoasă, un adevărat regal oinistic, în care nivelul echipelor era foarte apropiat, astfel încât orice era posibil. Mă bucur că am reuşit noi să obţinem locul 1 şi le mulţumesc tuturor celor care s-au implicat pentru buna desfăşurare a acestei competiţii”, a declarat Cosmin Ardelean.

Rezultate Şcoala Gimnazială Nr.1 Dragu:

Şc. Gimn. Nr.1 Dragu – Şc. Gimn. Chiuieşti             4 – 2

Şc. Gimn.  Dragu – Şc. Gimn. „Gellert Sandor” Micula   8-4

Şc. Gimn. Nr.1 Dragu – Şc. Gimn. „Remetea Chioarului”       14-6

Clasament final oină masculin:

  1. Şcoala Gimnazială Nr.1 Dragu
  2. Şcoala Gimnazială „Remetea Chioarului”
  3. Şcoala Gimnazială Chiuiesti
  4. Şcoala Gimnazială „Gellert Sandor” Micula

Mai multe detali pe acest subiect în ziarul care va apărea miercuri 02.05.2018

 

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Oina