Connect with us

Pescuit și Vânătoare

Trei bărbaţi au pescuit 22 kg de peşte în perioada de prohibiţie!


Tupeul unora este de necrezut. După ce la începutul săptămânii, patru jibouani au fost prinşi la pescuit pe lacul Vîrşolţ, cu toate că acest lucru este strict interzis, având în vedere că este perioada de prohibiţie, un nou caz de acest gen a fost descoperit de jandarmii vâlceni


La începutul acestei săptămâni, patru jibouani şi-au încercat norocul la pescuit pe Vîrşolţ. Acest lucru este strict interzis în această perioadă, ţinând cont că este perioada de prohibiţie.

Totuşi, tupeul unora depăşeşte orice imaginaţie şi după acest caz petrecut în judeţul Sălaj, jandarmii din judeţul Vâlcea s-au confruntat şi ei cu această problemă.

Astfel, jandarmii vâlceni, aflaţi în control pe maulul râului Olt, au depistat trei bărbaţi care se aflau la pescuit. În momentul depistării, cei trei aşa zişi “pescari” aveau deja capturat 22 kg de peşte din speciile crap şi somn. Conform colegilor de la Gazeta de Sud, aceştia au prins peşte folosind două undiţe cu mulinete şi fir de nylon pe care erau ataşate plumbi şi ancore.

Celor trei bărbaţi li s-au întocmit acte de sesizare de către jandarmi, care le-au predat ulterior lucrătorilor de la Postul de Poliţie Prundeni.

Sursa foto: Gazeta de Sud

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Pescuit și Vânătoare