Connect with us

Sporturi

Turnee importante pentru sălăjenii Andrei Brisc şi Eric Verdeş


Cei doi tenismeni de la CSM Zalău au partipat la un turneu internaţional din  Slovacia, respectiv la un turneu ITF de la Medias. Ambii tenismeni au reuşit să ajungă pe tabloul principal al competiţiilor


Andrei Brisc şi Eric Verdeş sunt doi tenismeni sălăjeni care s-au făcut remarcaţi atât la competiţii naţionale, cât şi internaţionale. Cei doi elevi ai lui Constantin Carp de la CSM Zalău au reuşit să strângă medalii importante şi să ţină steagul sus pentru judeţul nostru.

Chiar dacă în ultima perioadă a lăsat-o mai moale cu tenisul,  axându-se pe arbitraj, Andrei Brisc a luat startul unei competiţii importante la finalul săptămânii trecute. Astfel, zălăuanul a participat la 42nd Medias‐sen‐Sibiu Junior ITF Tournament, fiind la prima experienţă la un turneu de rang ITF.

Din păcate, Brisc a fost ghinionist şi nu a reuşit să treacă de calificări, fiind eliminat de Gabriel Liahovici din Baia Mare. De cealaltă parte, Eric Verdeş a participat la un turneu internaţional în Slovacia.

Tenismenul pregătit de Constantin Carp a reuşit să treacă cu bine de calificări, ajungând pe tabloul principal al competiţiei. Din păcate, pe tabloul principal, Verdeş a cedat jocul împotriva unui slovac în două seturi, scor 4 – 6, 2 – 6.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Sporturi