Connect with us

Ştiri din Sălaj

Incendiu devastator în Marca. Două femei au murit, iar un bărbat care a încercat să le salveze a suferit arsuri la nivelul feţei! GALERIE FOTO


Tragedia s-a petrecut joi dimineţa, la ora 7.55 la o gospodărie din localitate. Din primele informaţii reiese faptul că focul a fost pornit din cauza utilizării accidentale a benzinei. Două femei de 45, respectiv 72 de ani au fost găsite decedate de pompierii sălăjeni


Joi dimineaţa, în jurul orei 07.55, garda Nuşfalău a fost solicitată să intervină la un incendiu izbucnit la anexa (o bucătărie de vară) unei gospodării din localitatea Marca.

Imediat la faţa locului s-au deplasat două autospeciale cu apă şi spumă, două echipaje SMURD, un echipaj al ambulanţei şi pompieri voluntari din cadrul SVSU Marca.

La sosirea pompierilor incendiul era extins şi se manifesta cu violenţă la bucătărie şi o anexă. În urma evenimentului, din nefericire, două persoane (de sex feminin 45 şi 72 de ani) au fost găsite decedate, iar o altă persoană (o rudă) care a încercat să pătrundă în imobil, a suferit arsuri la nivelul feţei.

Cauza probabilă de incendiu a fost utilizarea accidentală a unor lichide combustibile (benzină).A ars acoperişul anexei şi al bucătăriei pe circa 100 mp, electrocasnice, piese de mobilier, articole îmbrăcăminte etc.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj