Connect with us

FOTBAL

Fotbalistul Flaviu Dragoş, transportat la urgenţă cu o ambulanţă SMURD


La jocul de Liga 1 de minifotbal dintre Autovip şi Dandonia FS Grup, portarul formaţiei condusă de Ioan Chiş a suferit o accidentare stupidă, după ce şi-a fracturat grav piciorul la o banală alunecare. Meciul s-a întrerupt aproape un sfert de oră, timp în care un echipaj SMURD i-a acordat îngrijiri chiar pe teren, după care tânărul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean Zalău


În etapa a XIII-a din Liga 1 a Campionatului de Minifotbal din Sălaj, desfăşurată în week-end, cel mai aprig joc a fost cel dintre Autovip şi Dandonia FS Grup. Miza a fost locul 2, în condiţiile în care Dia Guard Divino nu mai poate pierde primul loc.

Cu o lot restrâns, Autovip nu a putut să se ridice la nivelul adversarei şi Dandonia FS Grup a dominat categoric ostilităţile.

Din păcate, în minutul 40, la scorul de 6 – 3, portarul Flaviu Dragoş alias “TEKA” a suferit o accidentare gravă.

Astfel, în timp ce a efectuat o alunecare în lateral, goal-keeper-ul formaţiei care în anii 2014 şi 2015 devenea campioana Sălajului a rămas cu piciorul stâng sub el. Cei prezenţi au o rămas îngroziţi, după ce au auzit o bubuitură şi portarul a rămas la pământ.

Cineva a sunat la 112, iar un echipaj SMURD a ajuns de urgenţă la faţa locului. Tânărul în vârstă de 31 de ani a primit primele îngrijiri, după care a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean Zalău.

La spital, “TEKA” a făcut un film şi doctorii i-a pus diagnosticul: fractura de peroneu.

“Medicii mi-au pus o atelă ghipsată şi m-au trimis acasă. Trebuie să stau aşa timp de o săptămână, iar vineri se va face un nou film, în care voi ştii mai exact cât de gravă e accidentarea şi dacă va fi nevoie de operaţie. Oricum, mi s-a spus că voi rămâne cu piciorul în gips timp de cinci săptămâni”, ne-a declarat Flaviu Dragoş.

Această accidentare l-ar putea determina pe Flaviu Dragoş să facă o pauză competiţională forţată de aproximativ o jumătate de an.

Să precizăm faptul că lipsa lui “Teka” va fi resimţită şi în lotul echipei Sportul Şimleu, acolo unde el a apărat buturile formaţiei de la poalele Măgurii în Liga a IV-a de fotbal.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL