Connect with us

FOTBAL

Sportul Şimleu a făcut spectacol în meciul cu AS Chieşd


Gruparea de sub Măgură a obţinut cea mai clară victorie din acest campionat, la o diferenţă de 10 goluri, dar deocamdată rămâne pe locul 5, la 4 puncte în spatele celor de la Barcău Nuşfalău


În etapa intermediară de miercurea trecută, Sportul Şimleu a pierdut surprinzător cu Flacăra Halmăşd, iar în urma acelui rezultat s-a îndepărtat de locul 4, ocupat de CS Barcău Nuşfalău.

Eşecul de la Halmăşd a fost răzbunat rapid de către şimleuani, care au bifat o victorie la scor cu AS Chişed. Având în faţă un adversar modest, gruparea de sub Măgură şi-a permis să facă spectacol, iar din primul sfert de oră conducea cu 2 – 0, după reuşitele lui Paul Ardelean şi Silviu Crişan.

La prima fază de poartă a marcat şi AS Chieşd, iar scorul a devenit 2 – 1 din minutul 17. Acest avantaj minim s-a menţinut doar până în minutul 30, când George Pop a marcat pentru 3 – 1. Finalul de repriză a aparţinut elevilor lui Eugen Crişan, care au mai înscris de două ori până la pauză, astfel că la 5 – 1 soarta jocului era deja decisă.

Repriza secundă nu a mai avut nicio miză, dar şimleuanii au avut o poftă mare de fotbal şi au continuat să joace spectaculos. Deşi în ultima săptămână a acuzat unele probleme medicale, Andrei Chiş le-a făcut uitate în repriza secundă, când a ieşit în evidenţă cu patru goluri marcate, dar şi cu alte faze frumoase la poarta celor din Chieşd.

În repriza secundă a mai marcat o “dublă” Daniel Contraş, iar Paul Ardelean a bifat şi el tripla, astfel că Sportul Şimleu a bifat cea mai clară victorie din acest campionat. Deocamdată însă, gruparea de sub Măgură rămâne pe locul 5, la 4 puncte de CS Barcău Nuşfalău, dar şimleuanii mai au de jucat şi o restanţă, la Real Crişeni, ce va avea loc miercurea viitoare.

“A fost cel mai uşor meci pe care l-am avut în acest campionat. Liniştit, în acest meci, scorul putea fi vreo 20 – 2, însă am ratat foarte mult. În afară de cele două goluri, adversarii nu au arătat nimic. Pentru noi este foarte important acum meciul de sâmbătă cu Dumbrava Gâlgău. Am putea să obţinem un rezultat pozitiv dacă vom avea la dispoziţie tot lotul. Chiar dacă acum suntem pe locul 5, mai avem de jucat meciul cu Real Crişeni şi nu îmi fac probleme că nu vom fi la final de retur în primele patru locuri” ,  a spus golgheterul de la Sportul Şimleu, care în acest meci a reuşit să marcheze patru goluri, ajungând astfel la 20 de goluri marcate în acest campionat.


Sportul Şimleu – AS Chieşd 12 – 2 (5 – 1)

Au marcat: Paul Ardelean (‘12, 41 şi 89), Silviu Crişan (‘14 şi 34), George Pop (‘30), Andrei Chiş (‘52, 75, 76 şi 90), Daniel Contraş (‘65 şi 73)  respectiv Marius Argylean (‘17 şi 70)

Sportul: Florin Moisi – Florin Vaşvari, Doru Sabău (cpt.), Daniel Contraş, Mălin Sabou, Alex Cătuna, Adrian Bregea, George Pop, Andrei Chiş, Silviu Crişan şi Paul Ardelean. Rezerve: Raul Cristuţiu – Lupo Csaba, Ionuţ Cozac şi Alin Chereji. Antrenor: Eugen Crişan. Preşedinte: Bogdan Pop

AS Cheşd: Ionuţ Zaha – Sergiu Ardelean, Marius Argylean, Ionuţ Moşincat (cpt.), Andrei Morar, Ciprian Bărnuţiu, David Lingurar, Daniel Lingurar, Gelu Lingurar, Liviu Chiş şi Lazăr Bojan.  Rezerve: Andrei Lingurar, Lucian Rostaş şi Flaviu Andreica. Delegat: Gheorghe Temian

Au arbitrat: la centru: Ioan Păuşan (Crişeni) asistenţi: Sergiu Duma (Zalău) şi Romulus Raţ (Şimleu Silvaniei)

Observator AJF: Nicolae Danciu (Zalău)

Jucătorul meciului: ANDREI CHIŞ


 

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL