Connect with us

FOTBAL

Juniorii B de la CS Atletic Zalău rămân cu şanse la podium


Formaţia antrenată de Claudiu Cornaci s-a impus în restanţa cu CSS 2 Baia Mare, însă sâmbătă a obţinut o remiză cu Kiss Baia Mare şi este la 3 puncte de podium


Având în vedere diferenţa mare de puncte până la prima clasată, juniorii B de la CS Atletic Zalău şi-au cam luat gândul de la primul loc, însă au rămas cu şanse reale pentru celelalte poziţii de pe podium.  Săptămâna trecută, elevii lui Claudiu Cornaci au disputat două partide, iar în restanţa de miercuri au câştigat la scor cu CSS 2 Baia Mare, ca mai apoi sâmbătă să obţină doar o remiză pe teren propriu cu FC Kiss Baia Mare.

Ţinând cont că s-au întâlnti două echipe de valoare apropiată, jocul de pe Stadionul Municipal din Zalău a fost destul de echilibrat, iar în primele 20 de minute nu s-au consemnat ocazii de poartă. La jumătatea reprizei, CS Atletic a deschis scorul, iar la finalizare a fost Alin Lazăr, care a avut o acţiune pe partea dreaptă şi a şutat la poartă de la 15 m, pentru 1 – 0.

Acesta a fost scorul pauzei, iar la reluare, zălăuanii au încercat să marcheze şi golul doi pentru a avea un final de meci liniştit. Cei care au marcat au fost însă băimărenii, care au taxat o neatenţie în defensiva adversă şi au făcut 1 – 1 după o fază fixă.

Rezultatul de pe tabelă nu a mulţumit în tabăra gazdelor, iar CS Atletic a forţat golul victoriei. Deşi Ionuţ Mureşan, Alin Lazăr şi Andrei Şumlea au avut ocazii bune, până la final nu s-a mai marcat, iar juniorii B au trebuit să se mulţumească doar cu un punct.

“Rezultatul final nu ne-a mulţumit, fiindcă după numărul de ocazii trebuia să câştigăm. Într-adevăr am jucat mai slab în prima repriză, dar în repriza secundă am dominat şi am controlat tot jocul. Mai avem şanse la podium şi după acest rezultat, dar trebuie să câştigăm următoarele jocuri”, a spus antrenorul Claudiu Cornaci.

După remiza cu FC Kiss Baia Mare, juniorii B au rămas pe locul 4 şi sunt la 3 puncte de podium. Şi în această săptămână, CS Atletic va avea de susţinut două meciuri, ambele în deplasare. Azi, zălăuanii vor juca în deplasare la LPS Bistriţa, urmând ca sâmbătă să se deplaseze la LPS Cluj.


Atletic Zalău –  FC Kiss Baia Mare 1 – 1 (1 – 1)

A marcat: Alin Lazăr

Restanţă et. IX: CSS 2 Baia Mare – Atletic Zalău 1 – 7 (0 – 4)

 Au marcat: Denis Şarban (2), Neluţu Berbenţi (2), Ionuţ Şandor (1), Dragoş Pop (1) şi Raul Colcer (1)


 

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL