Connect with us

DIVIZIA A1

Volei Municipal Zalău, învinsă în ultimul meci din campionat


Într-o partidă desfăşurată aseară, gruparea de sub Meseş a pierdut în trei seturi la Tricolorul Ploieşti, echipă ce după acest rezultat a devenit noua campioană a României


Tricolorul Ploieşti este noua campioană a României, după ce în ultima etapă, ploieştenii au reuşit să câştige meciul de pe teren propriu cu Volei Municipal Zalău.

După declaraţiile date înaintea jocului de către antrenor şi câţiva jucători, Volei Municipal părea decisă să încurce echipa din Ploieşti, dar până la urmă nu a reuşit decât să facă un prim set mai bun, dar pe care l-a pierdut cu 27 – 25.

Gruparea de sub Meseş a condus în primul set de mai multe ori, iar de la 14 – 11, scorul a devenit 15 – 17. Zălăuanii au avut şi trei puncte avans, la 16 – 19 şi 16 – 22, moment în care Sergiu Stancu a cerut time-out. Tricolorul a revenit în joc şi a egalat la 23, iar apoi a câştigat primul set cu 27 – 25. Din acel moment a fost o simplă jucărie câştigarea partidei.

În setul al doilea a fost 8 – 6 şi 16 – 13 la a doua întrerupere tehnică, ca până la finalul parţialului, gruparea de sub Meseş să mai reuşească doar patru puncte.

În setul al treilea, ploieştenii deja puteau sărbătorii, având în vedere scorul de pe tablă. A fost 10 – 2 în debut, după care Zalăul a mai recuperat din handicap, dar în final, Tricolorul s-a impus cu 25 – 19.

Degeaba a câştigat şi Arcada Galaţi cu 3 – 0 la Craiova, deoarece titlul ajunge la Tricolorul Ploieşti.


Tricolorul Ploieşti – CSVM Zalău 3 – 0 (25, 17, 19)


loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1