Connect with us

Ştiri din Sălaj

ACCIDENT SPECTACULOS. O dubiţă a plonjat într-o gospodărie unde o bătrână îşi lucra pământul


La 75 de ani, o femeie din comuna Zimbor poate spune că s-a născut pentru a doua oară. Spunem aceasta, având în vedere că bătrânica a avut zile după un eveniment rutier ce se putea termina tragic…


Astfel, marţi la amiază, pe Drumul European E81, şoferul unei dubiţe s-a simţit rău. La un moment dat, în timp ce maşina rula pe raza localităţii Sutor către municiupiul Zalău, şoferul a intrat în stare de inconştienţă şi a pierdut controlul volanului.

Autoutilitara a părăsit şoseaua, a spart parapetul metalic de protecţie de la marginea drumului şi a intrat într-o gospodărie!?

În grădină se afla o femeie în vârstă de 75 de ani, care semăna fasole.

Maşina a plonjat până în apropierea bătrânei, iar o roată i-a prims poalele şi s-a oprit chiar la picioarele femeii!?

Din fericire, bătrânica nu a suferit nicio lovitură, însă a avut un şoc şi a rămas încremenită minute bune.

“Am mers şi eu la faţa locului şi am văzut că femeia era în stare de şoc, dar nu era rănită. A avut noroc, deoarece maşina s-a oprit chiar în faţa ei. Până la urmă, mă bucur că nu s-a întâmplat nimic grav, deoarece – ştiind datele problemei, acolo se putea întâmpla o tragedie”, a spus primarul comunei Zimbor – Gabriel Mureşan, pentru Ştiri din Sălaj.

La faţa locului a ajuns un echipaj de la poliţie, dar şi o ambulanţă, care a transportat-o la spital pe femeia aflată în stare de şoc.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Ştiri din Sălaj