Connect with us

DIVIZIA A1

Pylyp Harmash: ”Vrem să câştigăm şi ultimul meci. Presiunea este pe Tricolorul Ploieşti”


Libero-ul grupării de sub Meseş este încrezător că echipa sa poate obţine un rezultat pozitiv şi în ultimul meci din campionat, cu toate că joacă pe terenul liderului, unde poate influenţa câştigătoarea campionatului


Volei Municipal Zalău încheie în această seară campionatul din Divizia A1, urmând să joace în ultima etapă pe terenul liderului Tricolorul Ploieşti.

Tot în ultima rundă se decide şi câştigătoarea campionatului, iar Volei Municipal Zalău poate influenţa această luptă, având în vedere că joacă la Tricolorul Ploieşti, echipă ce mai are un singur punct avans faţă de Arcada Galaţi, grupare ce va evolua tot în această seară, de la ora 20.00, la Craiova.

“Toată lumea se aştepta să fie un meci dificil cu Steaua, dar noi am fost pregătiţi pentru acest joc. Pentru clasament, acest joc nu prea conta, însă noi ne-am dorit să progresăm de la meci la meci şi atunci am dat sută la sută în fiecare partidă. Suntem într-o situaţie interesantă înaintea meciului cu Tricolorul Ploieşti, dar noi vrem să câştigăm. Oricum, presiunea va fi pe umeri ploieştenilor, noi vom merge să ne jucăm voleiul nostru”, a spus Pylyp Harmash, libero-ul de la Volei Municipal Zalău.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1