Connect with us

ALTE SPORTURI

Szabo Robert, în căutarea celei de-a doua victorii din Campionatul de Rally Sprint


Pilotul zălăuan speră ca la finalul acestei săptămâni să câştige o nouă etapă în campionat, după ce s-a impus în runda inaugurală

S-a terminat demult vacanţa pentru practicanţii de Rally Sprint. Astfel, la finalul lunii martie, în Satu Mare a debutat cea de-a XIII-a ediţia a Campionatului Internaţional de Rally Sprint.

În etapa de debutat, pe lista de start s-a aflat şi cel mai bun pilot sălăjean, vorbim desigur de Szabo Robert.

Pilotul din judeţul nostru nu doar că a fost prezent, ci şi-a “turat” motoarele la maxim, reuşind în final să cucerească locul 1 la OPEN, debutând astfel cu dreptul în noul sezon competiţional.

La finalul acestei săptămâni, mai exact în data de 14 aprilie, va avea loc şi etapa a II-a din cadrul Campionatului Internaţional de Rally Sprint, etapă ce se va desfăşura pe Bulevardul Transilvania din Satu Mare.

Să spunem că această competiţie este destinată oricărui tip de autoturism şi se pot înscrie piloţi debutanţi şi piloţi avansaţi. Fără prea multe vorbe, sâmbătă de la ora 8.00 vor avea loc verificările tehnice, în timp ce de la ora 10.00 sunt programate antrenamentele şi manşele cronometrate.

La ora 17.00 va avea loc şi festivitatea de premiere. Pe această cale, îi urmă succes pilotului nostru şi sperăm că se va întoare la Zalău cu o medalie şi o cupă.

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ALTE SPORTURI