Connect with us

HANDBAL

Abigail Vălean: “Va fi un meci greu la Zalău”


Handbalista celor de la “U” Cluj spune că clujencele vor da totul pe teren şi vor lupta din primul până în ultimul minut în speranţa obţinerii unui rezultat pozitiv

Sâmbătă dimineaţa, la Zalău va avea loc un nou episod din derby-ul Ardelealului la handbal feminin. HC Zalău va primi vizita celor de la “U” Cluj, într-un meci din Liga Florilor.

Cele două echipe sunt despărţite de 15 puncte în campionat, sălăjencele acumulând 35 de puncte în 21 de etape, în timp ce clujencele doar 20. În aceste condiţii, HC Zalău pare favorită, mai ales că meciul se joacă în oraşul de la poalele Meseşului.

Totuşi, înaintea acestui joc, Abigail Vălean, una dintre cele mai valoroase jucătoare din lotul celor de la “U” Cluj anunţă faptul că clujenele nu au nimic de pierdut şi vor da totul în meciul de la Zalău, în speranţa obţinerii unui rezultat pozitiv.

“Mă bucură faptul că partida dintre “U” Cluj și HC Zalău încă se consideră un derby al Ardealului. Pentru noi fiecare meci e important, fiecare punct contează. O să tratăm cu maximă seriozitate această confruntare. Echipa Zalăului a avut un parcurs de campionat foarte bun și cu siguranță va fi un meci greu. Tot ce pot să spun este că vom lupta din primul minut până în ultimul”, ne-a declarat Abigail Vălean.

Meciul dintre HC Zalău şi “U” Cluj va avea loc sâmbătă dimineaţa, de la ora 11.30, în Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici” din Zalău.

Sursa foto: Silviu Cristea

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in HANDBAL