Connect with us

Sporturi

Juniorii III de la CSM Zalău vor participa în weekend la Naţionalele de Tenis de Masă rezervate juniorilor II


Elevii lui Victor Puie vor participa în acest final de săptămână la Campioantul Naţional de Juniori II de la Câmpulung Muscel


La finalul acestei săptămâni, la Câmpulung Muscel este programat Campionatul Naţional Individual rezervat categorie de vârstă juniori II. Competiţia organizată de Federaţia Română de Tenis de Masă de va desfăşura în perioada 13 – 15 aprilie.

Pentru această competiţie, să spunem că au drept de participare sportivii juniori II, sportivii juniori III şi primii 8 sportivi din clasamentul la zi al categoriei 8 – 10 ani. Să spunem că judeţul nostru va fi reprezentat de mai mulţi juniori şi junioare, toţi de la CSM Zalău.

Antrenorul Victor Puie va merge la competiţie cu juniori şi junioare III, pentru ca aceştia să poată acumula cât mai multă experienţă şi să aibă în picioare meciuri tari, să vadă ce înseamnă o competiţie de o asemenea anvergură.

Speranţele la medalii sunt mici în aceste condiţii, însă noi nu putem decât să le urmă baftă sportivilor noştri şi să sperăm că totuşi, la finalul concursului ne vom putea bucura de o medalie. Să spunem că şedina de validare şi şedinţa tehnică vor avea loc azi, de la ora 18.30, la Hotel Muscelu.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Sporturi