Connect with us

LIGA I

Liga 1 revine după o pauză de două săptămâni


În etapa de la finalul săptămânii, cel mai interesant joc este cel dintre Dandonia FS Grup  şi Autoland Hosu În Vinerea Mare, în Liga 1 de minifotbal a fost pauză, având în vedere că s-au disputat cele două semifinale de Cupa României. Prima ligă revine în actualitate după o pauză de două săptămâni, iar vineri urmează să se joace etapa a III-a din retur.

Din această rundă, cel mai interesant joc este cel dintre Dandonia FS Grup şi Autoland Hosu, două formaţii cu obiective de locuri fruntaşe. Dandonia FS Grup este pe locul secund, pe care vrea să îl păstreze până la final, în timp ce “rechinii” sunt abia pe locul 5 şi doar printr-o victorie mai păstrează mici şanse pentru play-off.

Patru etape au mai rămas de jucat până la finalul returului, după care primele patru vor intra în play-off, unde mai sunt programate încă trei etape.

Liderul Dia Guard Divino are 10 puncte avans faţă de Dandonia FS Grup şi nu prea mai are cum să rateze titlul de campioană. Mai disputată va fi lupta pentru locul secund, pentru care se luptă trei echipe.

În ziarul Sportul Sălăjean care în această săptămână  a apărut joi, puteţi vedea amănunte, dar şi programul etapei

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in LIGA I