Connect with us

DIVIZIA A1

Lupta la titlu în Divizia A1 devine şi mai disputată. Programul Arcadei Galaţi şi Tricolorului Ploieşti în finalul acestui sezon


Cum Arcada Galaţi a câştigat restanţa cu Steaua Bucureşti, gălăţenii sunt la 3 puncte de liderul LMV Tricolorul Ploieşti


Deşi a terminat sezonul regulat pe primul loc după un parcurs aproape perfect, Steaua Bucureşti a devenit “ciuca bătăilor” în play-off, iar din câte se pare antrenorul Bogdan Tănase nu ştie să redreseze situaţia. Echipa sa ajuns kjpe locul 3 şi nu mai are nicio şansă la titlu, după ce a pierdut şi restanţa cu Arcada Galaţi.

Victoria gălăţenilor cu 3 – 1 face ca finalul de campionat să fie şi mai disputat, după ce Arcada s-a apropiat la 3 puncte de liderul Tricolorul Ploieşti.

Patru etape au mai rămas de jucat până la finalul campionatului, iar partida directă dintre Arcada Galaţi şi Tricolorul Ploieşti urmează să aibă loc la Galaţi, în penultima rundă. În ceea ce o priveşte pe Volei Municipal Zalău să mai spunem că în etapele care au mai rămas de jucat urmează să mai joace cu Tricolorul Ploieşti, în chiar ultima etapă, la Ploieşti.


Programul din finalul sezonului pentru Tricolorul Ploieşti şi Arcada Galaţi:

Etapa a VII-a:

Arcada Galaţi – CSM Bucureşti

Tricolorul Ploieşti – Steaua

Etapa a VIII-a:

Steaua – Arcada Galaţi

SCMU Craiova – Tricolorul Ploieşti

Etapa a IX-a:  

Arcada Galaţi – Tricolorul Ploieşti

Etapa a X-a: 

Tricolorul Ploieşti – CSVM Zalău

SCMU Craiova – Arcada Galaţi


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in DIVIZIA A1