Connect with us

ARTE MARTIALE

Roland Dominic Pop s-a clasat pe locul I, la Oradea. GALERIE FOTO

Sportivii de la CS Vidalis Zalău au avut o evoluţie bună la primul concurs şi au şanse mari să se califice la finala naţională

Duminică, la Oradea s-a desfăşurat concursul numărul unu de judo, ce contează pentru  calificarea la finala naţională destinată copiilor U 11, U13 şi U 15. La competiţie au fost angrenaţi 252 judoka de la 19 cluburi din judeţele Bihor, Bistriţa, Cluj, Maramureş, Satu Mare şi Sălaj (euroregiunea nord-vest). CS Vidalis Zalău s-a deplasat la Oradea cu nouă sportivi, iar printre remarcaţi se numără: Roland Dominic Pop, care a ocupat locul unu la U11, categoria 24kg; Walter Pop, care s-a clasat pe locul trei la U 11 categoria 27 kg şi Răzvan Neagotă, care a ocupat locul trei la U 15, categoria 50kg. De menţionat este faptul că dintre ceilalţi, cinci au pierdut lupta pentru medalia de bronz, iar aceste rezultatele au contat şi pentru Cupa “Bihorul”, competiţie care s-a ţinut concomitent.

–    Pentru a se decide finaliştii care vor participa la finala naţională, se organizează trei concursuri. Următorul va avea loc la Satu Mare în 21 aprilie, iar ultimul se va desfăşura la Baia Mare în data de 12 mai. După cele trei competiţii, clasaţii de pe locurile I, II, III şi IV vor fi automat calificaţi în etapele finale, iar în urma rezultatelor se vor stabili şi echipele care vor reprezenta Euroregiunea Nord -Vest (în total fiind 8 regiuni).

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in ARTE MARTIALE