Connect with us

Sporturi

IMBATABIL. Sălăjeanul Dan Fărcaș, de neînvins la Campionatul Național de tenis de masă al MAI

Sălajeanul care în anii trecuți făcea furori in lumea tenisului din țară, nu și-a pierdut calitațile deși pentru el în acest moment sportul se află pe locul secund. Astfel, fostul sportiv de la CSM Zalău își păstrează supremația în competițiile de ping-pong organizate de Ministerul Afacerilor Interne, cucerind recent a zecea medalie de aur consecutivă!

Cu siguranță, unul dintre cei mai buni tenismeni din Sălaj a fost Dan Fărcaș din istoria acestui sport. Legitimat la CSM Zalău, acesta a realizat performanțe notabile sub îndrumarea antrenorului Victor Puie.

Din păcate, lipsa resurselor financiare de la clubul zălăuan, l-a determinat să abandoneze sportul de performanță și să urmeze un alt drum în viață.

Astfel, Dan Fărcaș a devenit pompier, lăsând sportul în plan secund. Chiar și așa, zălăuanul se remarcă în sportul românesc, cel puțin în competițiile organizate de Ministerul Afacerilor Interne, acolo unde este de neînvins la tenis de masă.

Recent,  plt. maj. Dan Fărcaş a cucerit o nouă medalie de aur la etapa finală a Campionatului de tenis de masă al MAI.  Competiția s-a desfășurat în perioada 26 – 31 martie, la Constanța.

La categoria de vârstă sub 35 de ani, reprezentantul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Porolissum al judeţului Sălaj s-a clasat din nou pe prima poziție și astfel și-a adjudecat trofeul pentru a zecea oară consecutiv!

Să remarcat faptul că  plt. maj. Dan Fărcaş s-a făcut remarcat și în afara granițelor, astfel că acum câțiva ani el a cucerit medalia de aur și a devenit campion mondial, după ce s-a impus la Campionatul Mondial al Polițiștilor și Pompierilor, desfășurat la Dublin, în Irlanda.

Mai multe pe acest subiect în ediția ziarului Sportul Sălăjean, care săptămâna viitoare va apărea de joi, 12 aprilie. 

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Sporturi