Connect with us

FOTBAL

Luceafărul Bălan vrea din nou echipă de seniori!

Retrasă din campionat, într-un moment în care activa în Liga a III-a, fosta campioană a Sălajului se pregăteşte să revină în prim-plan. Gruparea condusă de Radu Pop ar dori să se înscrie direct în al patrulea eşalon, dar – dacă nu va exista această posibilitate – formaţia de pe Valea Almaşului se va alinia formaţiilor din Liga a V-a, cu un singur obiectiv: promovarea

Deşi a avut o istorie scurtă, gruparea condusă de Radu Pop a reuşit să câştige titlul judeţean şi chiar a promovat în Liga a III-a.

Mai mult, formaţia din comuna Bălan a evoluat cu succes şi în Campionatul Naţional de juniori republicani.

Din păcate, visul frumos de la Luceafărul s-a spulberat la finalul turului din sezonul 2015 – 2016, în care sălăjenii evoluau în al treilea eşalon.

Clubul nu s-a desfiinţat, dar şi-a micşorat activitatea, Luceafărul activând în campionatele de juniori organizate de AJF Sălaj.

Anul trecut, s-a pus în calcul revenirea echipei de seniori, dar totoul a rămas doar la stadiul de zvon.

În anul 2018, fosta campioană a Sălajului vrea să revină cu adevărat în prim-plan, astfel că din sezonul viitor, Luceafărul Bălan va fi activată şi la seniori!

Aflat într-o stare deplorabilă, terenul din Bălan urmează să fie pus la punct în perioada următoare, iar din sezonul viitor, oficialii clubului au în plan să formeze şi o echipă de seniori, care să se înscrie în Liga a V-a.

“Vrem ca până în toamnă, baza sportivă să fie finalizată, după care să revenim la Bălan. Din sezonul viitor vom avea şi o echipă de seniori, pe care noi am vrea să o înscriem în Liga a IV-a. Vom vedea dacă vom fi primiţi, dar dacă nu se va întâmpla acest lucru vom merge în Liga a V-a”, ne-a mai informat Alexandru Colciar, unul dintre persoanele din staff-ul clubului.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL