Connect with us

DIVIZIA A1

Volei Municipal Zalău se va duela cu Arcada Galaţi şi în semifinalele Cupei României!


La tragerea la sorţi pentru semifinale ce a avut loc la sediul Federaţiei Române de Volei, gruparea de sub Meseş a avut ghinion şi a dat peste Arcada Galaţi, care este tocmai deţinătoarea trofeului. În plus, final-four-ul acestei competiţii se va disputa tocmai pe terenul celor de la Arcada, în perioada 1 – 2 mai


Dacă în campionat i-a rămas să lupte doar pentru modestul loc 4, în Cupa României, Volei Municipal Zalău are ocazia să se revanşeze după sezonul mai slab.

În această competiţie, gruparea de sub Meseş are ca şi obiectiv calificarea în finală, dar pentru a reuşi acest lucru, zălăuanii au o misiune cât se poate de grea.

Luni dimineaţă, la sediul FRV a avut loc tragerea la sorţi pentru semifinale, iar Volei Municipal Zalău a avut ghinion şi a dat peste Arcada Galaţi, care este tocmai deţinătoarea acestui trofeu. În aceste condiţii, pentru a-şi îndeplin obiectivul în Cupa României, elevii lui Nikolay Jeliazkov trebuie să câştige confruntarea cu Arcada, care se va juca tocmai la Galaţi!

Tot luni a avut loc şi licitaţia pentru locul de desfăşurare a Turneului Final al Cupei României. Trei echipe s-au înscris la această licitaţie, Arcada Galaţi, Tricolorul Ploieşti, dar şi Volei Municipal Zalău, licitaţia fiind câştigată de către Arcada, după ce Tricolorul Ploieşti şi Volei Municipal Zalău s-au retras, fiind depăşit pragul pe care şi l-au propus pentru organizarea final-four-ului.

Truneul Final al Cupei României va avea loc în perioada 1 – 2 mai, la Galaţi. În prima zi vor avea loc cele două semifinale: Arcada Galaţi – Volei Municipal Zalău şi Tricolorul Ploieşti – SCMU Craiova, urmând ca în a doua zi, câştigătoarele din semifinale să îşi dispute finala competiţiei.

Gruparea zălăuană va participa pentru a şaptea oară la rând la un turneul final al Cupei României. Această competiţie a fost câştigat de trei ori de către echipa din Zalău, iar ultima dată s-a întâmplat în sezonul 2015 – 2016, după o finală cu Explorări Baia Mare. Anul trecut, la Piatra Neamţ, Volei Municipal Zalău a jucat tot finala competiţiei, pe care a pierdut-o cu 3 – 0 în faţa echipei din Galaţi.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in DIVIZIA A1