Connect with us

DIVIZIA A1

Adrian Feher: ”Am pierdut un punct la Zalău, care sper să nu conteze în lupta pentru titlu”


Libero-ul de la Arcada Galați a lăudat și jocul fostei sale echipe și a spus că Volei Municipal nu ar trebui să aibă emoții la locul 4


Volei Municipal Zalău și Arcada Galați s-au întâlnit vineri pentru a cincea oară în acest sezon, iar câștig de cauză au avut gălățenii, care s-au impus cu 3 – 2 la capătul unui meci dramatic.

După meciul de vineri, Adrian Feher consideră că echipa sa a pierdut un punct, dar care speră să nu conteze în lupta pentru titlu.

”Ne-am făcut din nou meciul greu. Am avut 1 – 0, dar am făcut niște greșeli individuale pe care nu trebuia să le facem și am pierdut un punct la Zalău. Sper ca acest punct să nu conteze în lupta pentru titlu de campioană în care noi suntem angrenați. Sper să fim noi învingători în această luptă la titlu cu Tricolorul Ploiești, iar celor de la Zalău le doresc să aibă doar victorii în meciurile care au mai rămas din acest play-off”, ne-a declarat Adrian Feher.

Libero-ul de la Arcada Galați a lăudat și jocul bun al fostei sale echipe și crede că Volei Municipal Zalău nu ar trebui să aibă emoții în lupta pentru locul 4.

”Jocul celor de la Volei Municipal este destul de organizat, este o echipă care joacă foarte bine acasă și cred că vor mai obține puncte, deoarece au nevoie în lupta pentru locul 4. Și SCMU Craiova își dorește locul 4 și se pare că Zalăul va mai avea puțin de muncit. Dar, la cum joacă nu cred că Volei Municipal va avea emoții pentru acest loc și sper să-i ajutăm și noi cu victorii în fața celor de la SCMU Craiova și CSM București”, a mai spus Feher.

Voleibalistul a remarcat că în tribunele Sălii Sporturilor ”Gheorghe Tadici” a fost mai puțină lume față de derby-urile din sezonul trecut, dar Feher consideră că asistența mai restrânsă se datorează faptului că în acest sezon, Volei Municipal Zalău se bate doar la locul 4.

”Este normal să fie mai puțină lume, pentru că este o echipă care se luptă doar la locul 4, iar acest lucru nu s-a întâmplat de mult timp în Zalău. Publicul din Zalău este cunoscător de volei și se pare că taxează această perioadă mai nefastă. Dar, nu echipa și jucătorii trebuie să aibă de suferit și sper ca lumea să vină în număr mai mare, fiindcă jucătorii de la Zalău merită mai multă susținere”, a încheiat Adrian Feher.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in DIVIZIA A1