Connect with us

Feminin

Liga 1 Feminin propune meciuri interesante la final de săptămână. PROGRAMUL ETAPEI


Cel mai interesant duel va fi cel dintre Heniu Prundu Bârgăului şi CFR Timişoara, însă un duel aprig se anunţă şi cel dintre Asociaţia “Fotbal Club Fair-Play” şi CSS Târgovişte


La finalul acestei săptămâni este programată etapa cu numărul 11 din Liga 1 Feminin, rundă ce propune câteva meciuri interesante. Fără doar şi poate, cel mai aşteptat duel este cel dintre Heniu Prundu Bârgăului şi CFR Timişoara.

Pentru partea a doua a campionatului, gruparea bistriţeană şi-a propus lucruri măreţe, mai ales că în pauza de iarnă a reuşit să transfere mai multe jucătoare importante, printre care şi Andreea Corduneanu, fundaşul nelipsit de la acivităţile echipei Naţionale. De cealaltă parte, CFR Timişoara a încheiat turul pe locul 2, însă în mod surprinzător au pierdut pe teren propriu cu Fortuna Becicherecu Mică, formaţie aflată în subsolul clasamentului. În aceste condiţii, timişorencele vor să demonstreze că locul secund pe care îl ocupă nu este unul întâmplător şi vor toate punctele din duelul cu Heniu Prundu Bârgăului. Meciul se anunţă a fi deschis oricărui rezultat.

Un alt duel aprig va fi şi cel dintre Asociaţia “Fotbal Club Fair-Play” şi CSS Târgovişte. Cele două formaţii sunt vecine de clasament, ocupând poziţiile 6 şi 7, la egalitate de puncte cu ocupantele locurilor 4 şi 5, ASA Târgu Mureş şi Heniu Prundu Bârgăului. Având în vedere că ASA Târgu Mureş nu mai există, câştigătoarea duelului direct poate urca cel puţin o poziţie în clasament.

Cel mai dezechilibrat duel de la finalul săptămânii este fără discuţii partida dintre Olimpia Cluj şi CS Real Craiova. Cele două formaţii se află la poli diferiţi, ocupând prima, respectiv ultima poziţie în clasament şi mai ales având în vedere faptul că Olimpia are o linie de clasament perfect, oltencele par victime sigure.

La finalul săptămânii ar fi trebuit să se dispute şi duelul dintre Universitatea Alexandria şi ASA Târgu Mureş, însă având în vedere că cea din urmă nu mai există, după ce echipa s-a desfiinţat din cauza problemelor financiare, meciul nu va mai avea loc.

Duelul dintre Fortuna Becicherecu Mic şi Vasas Femina Odorhei este programat să se desfăşoare în data de 13 mai, de la ora 11.00.

Sursa foto: facebook ACS Heniu Prundu Bârgăului


Programul etapei a XI-a:

Sâmbătă, ora 10.00: Olimpia Cluj – CS Real Craiova

Ora 11.00: Heniu Prundu Bârgăului – CFR Timişoara

Duminică, ora 11.00: Asociaţia “Fotbal Club Fair-Play” – CSS Târgovişte

13 mai, ora 11.00: Fortuna Becicherecu Mic – Vasas Femina Odorhei


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Feminin