Connect with us

FOTBAL

Daniel Sabou, delegat din nou ca şi observator la un meci de Liga a II-a!


Preşedintele AJF Sălaj va oficia miercuri la partida dintre FC Argeş şi Foresta Suceava şi va “bifa” al patrulea meci de Liga a II-a într-o lună de zile


“Şeful” fotbalului mic din Sălaj pare să fie extrem de apreciat de către conducerea Federaţiei Române de Fotbal, astfel că Daniel Sabou este unul dintre cei mai delegaţi observatori de joc la nivel de Liga a II-a.

Preşedintele AJF Sălaj a fost delegat şi la etapa intermediară din această săptămână, urmând să oficieze la partida dintre FC Argeş şi Foresta Suceava, ce va avea loc miercuri, de la ora 15.00, pe Stadionul “Nicolae Dobrin” din Piteşti.

Daniel Sabou – care de anul trecut este şi membru în Comisia FRF – AJF –  va “bifa” al patrulea meci ca şi observator în Liga a II-a într-o lună de zile, după ce în acest început de retur a mai fost delegat la  UTA Arad – Academica Clinceni (24.02), Luceafărul Oradea – FC Argeş (10.03) şi Ripensia Timişoara –  Chindia Târgovişte (24.03).

Să mai spunem că în etapa intermediară din această săptămână, la Liga a III-a au mai fost delegaţi doi observatori de joc din Sălaj. Birtalan Attila va oficia la partida dintre Fotbal Comunea Recea şi CS Iernut, în timp ce Dan Costin a fost delegat la jocul dintre Unirea Dej şi Unirea Tăşnad.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL