Connect with us

Ştiri din Sălaj

Marius Şandru, condamnat la 7 ani şi jumătate de închisoare


Fostul consilier judţean PNL a făcut recurs la Curtea de Apel Cluj însă aceştia au menţiut sentinţa dată de Tribunalul Sălaj. Acesta se află deja în arestul IPJ Sălaj şi urmează să fie transferat în penitenciar


Sentinţă definitivă pentru fostul vicepreşedinte al PNL Sălaj, Marius Şandru. Acesta a fost condamnat la 7 ani şi jumătate de închisoare cu executare de către Tribunalul Sălaj, însă acesta a făcut recurs la Curtea de Apel Cluj, acesta fiind condamnat pentru evaziune fiscală.

Totuşi, ieri, 26 martie, Cutea de Apel Cluj a menţinunt pedeapsa dată de Tribunalul Sălaj, astfel că Marius Şandru a ajuns deja în arestul IPJ Sălaj, urmând să fie transferat la penitenciar pentru ispăşirea pedepsei.

De menţionat este faptul că fostul consilier judeţean PNL, ajuns la vârsta de 46 de ani, după ispăşirea pedepsei nu va mai putea fi ales pentru următorii 5 ani în instituţii publice sau să ocupe o funţie în conducerea unei societăţi comerciale. De asemenea, Curtea de Apel Cluj l-a obligat pe Şandru la plata sumei de 285.153 de lei către partea civilă ANAF-DGRFP Cluj-Napoca – AJFP Sălaj. În acest sens, a rămas valabil şi sechestrul pus de Tribunalul Sălaj pe mai multe imobile, dar şi pe un teren din Zalău şi pe o pădure din Crişeni, în vederea recuperării pagubei.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj