Connect with us

DIVERSE

SPECIAL: O fostă handbalistă de la HC Zalău, cerută în căsătorie la meciul România – Rusia! GALERIE FOTO şi VIDEO


În faţa a aproape 8.000 de spectatori, zălăuanca Andrada Pop a primit inelul de logodnă de la iubitul ei, nimeni altul decât Robert Goie, un personaj cunoscut în fotbalul din Sălaj, ca şi arbitru, iar acum ca şi conducător la Sporting Zalău


România şi Rusia au oferit un meci spectaculos în preliminariile Campionatului European, ”tricolorele” reuşind să câştige disputa de la Cluj-Napoca, cu 26 – 25, astfel că naţionala lui Ambros Martin este ca şi calificată la turneul final după acest rezultat.

Meciul de ieri din Polivalenta clujeană s-a disputat cu tribunele pline, iar spectatorii prezenţi în sală au avut parte de un handbal de calitate din partea celor două naţionale.

Cei aproape 8.000 de spectatori au mai avut parte şi de un moment inedit, la care actorii principali au fost chiar doi zălăuani: Robert Goie şi Andrada Pop.

Fostul arbitru care acum ocupă o funcţie de conducere la Sporting Zalău a pus la cale acest moment în care şi-a cerut prietena în căsătorie după exact 4 ani de relaţie. Iar cum Andrada Pop este o fostă handbalistă de la HC Zalău, acest moment important nu putea avea loc decât…pe semicerc.

Era pauza meciului, când Robert Goie a fost informat de către organizatori că a câştigat tricoul Crinei Pintea – prin tragere la sorţi – astfel că fostul arbitru a fost chemat pe suprafaţa de joc pentru a-şi ridica premiul. De fapt, acesta nu a fost niciun concurs ci o regie pe care a pus-o la cale conducătorul de la Sporting Zalău împreună cu organizatorii pentru a putea ajunge pe semicerc.

Când a intrat în posesia microfonului pentru a le mulţumi organizatorilor de premiul acordat, Robert Goie şi-a invitat prietena pe suprafaţa de joc, astfel că a urmat un moment emoţionant.

Pe imensa tabelă de marcaj a sălii a fost rulat un clip cu cei doi îndrăgostiţi, după care a apărut şi mesajul: ”Vrei să fii soţia mea?”.

Emoţionată când a primit inelul de logodnă, Andrada Pop a spus ”DA”, cei doi tineri fiind aplaudaţi la scenă deschisă de către spectatori.

”Am plănuit de ceva timp această cerere și mă bucur nespus că totul a ieșit perfect, iar Andrada nu a bănuit nici măcar o clipă ce avea să se întâmple. Faptul că viitoarea mea soție și-a petrecut peste zece ani din viață practicând handbalul, iar “ieșirea ei din scenă” nu a fost tocmai una plăcută, m-a determinat să fac acest pas important pentru noi chiar pe terenul de handbal, tocmai la un meci al echipei naționale. Spre fericirea noastră totul a ieșit conform planului, iar la final ne-am putut bucura împreună de victoria României în fața Rusiei, tricolorele făcând astfel un pas major spre calificarea la europenele de la finalul acestui an”, ne-a spus Robert Goie, după evenimentul de ieri.

Pentru ca acest moment să iasă perfect, Robert Goie a fost ajutat de mai multe persoane, chiar şi de cei din conducerea Federaţiei Române de Handbal.

”Le mulțumesc nespus celor care m-au ajutat să duc la bun sfârșit acest scenariu, și anume: Crinei Pintea, Federației Române de Handbal prin domnii Alexandru Dedu și Doru Costică, celor de la Profi România și administratorilor Sălii Polivalente din Cluj Napoca”, a mai spus Goie.

După terminarea meciului, cei doi tineri au fost felicitaţi atât de către staff-ul tehnic al naţionalei, dar şi de jucătoare, printre care şi Cristina Neagu, cea mai bună jucătoare a lumii!

Sursa foto: Ionuţ Buharu

loading...
loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVERSE