Connect with us

LIGA FIRMELOR

Silcar International, o nouă echipă în Liga Firmelor şi Instituţiilor


Începând din acest retur, campionatul va fi mai bogat cu o nouă formaţie, numărul echipelor ajungând astfel la 10. Să spunem că Silcar International va juca doar în meciurile programate în retur, fără a mai disputa restanţe din tur

S-a terminat aşteptarea. După o pauză lungă, campionatul Ligii Firmelor şi Instituţiilor s-a reluat  oficial în cursul săptămânii trecute, iar la start s-a aflat o nouă echipă, este vorba despre Silcar International.

Această echipă nouă a evoluat deja în trei partide, însă având în vedere că este la început de drum, gruparea nu a obţinut nicio victorie, însă timp este şi cu siguranţă, cei de la Silcar vor reuşi să “spargă gheaţa”.

Începând din acest retur, G 4 se poate baza pe serviciile talentatului Mihai Bode, fost campion judeţean alături de Dia Guard Divino.  Bode a avut parte de un debut cu gol pentru noua sa echipă, însă din păcate, G 4 a dat peste TenarisSilcotub.

Jocul a fost controlat în totalitate de  liderul campionatului, care în cele din urmă a reuşit să se impună la o diferenţă de două goluri. Mihai Gaidoş şi Nicolae Micle, cu câte o dublă, Ruben Rodina şi Adrian Baidoc au fost marcatorii liderului, în timp ce pentru formaţia condusă de Sergiu Boloş a mai înscris Cristian Jula şi Bogdan Man, o dublă.

De departe cel mai interesant meci al acestei etape a fost confruntarea dintre Michelin şi Michelin Cord. Jucătorii au avut o motivaţie în plus, având în vedere faptul că a fost vorba de un derby şi astfel, jocul a fost unul destul de echilibrat şi doar golul lui Vlad Hendea a modificat tabela în prima repriză.

În partea secundă, acelaşi Hendea a făcut 2 – 0 pentru Michelin Cord, în minutul 31. Totuşi, în doar două minute, Alexandru Puşcaş a reuşit o dublă şi a restabilit egalitatea, pentru ca Flaviu Maioş, cu trei minute înainte de final, să înscrie golul victoriei pentru Michelin. C

el mai dezechilibrat duel al rundei a fost cel dintre Euro Dezmembrări şi Ianus, încheiat cu victoria categoria a primei echipe.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in LIGA FIRMELOR