Connect with us

ALTE SPORTURI

Luptătorii de la CSS Zalău, locul 5 la Turneul de calificare de la Zalău


Echipa de cadeţi de la Clubul Sportiv Şcolar Zalău a avut o comportare foarte bună la turneul organizat chiar în oraşul de la poalele Meseşului, reuşind o clasare bună ce îi permite să spere la o clasare pe podium, la cel de-al doilea turneu de calificare


La finalul săptămânii trecute, la Zalău a avut loc un important eveniment sportiv, la care au fost prezenţi peste 500 de sportivi, alături de antrenori şi delegaţi de la cluburi din toată ţara. Ne referim de Turneul de calificare la Campionatul Naţional de Cadeţi / Etapa 1, CSS Zalău fiind gazda. Astfel, sâmbătă şi duminică, Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici” din Zalău a găzduit meciuri de lupte libere, lupte greco-romane, dar şi lupte feminine. Sâmbătă, sportivii au fost nevoiţi să treacă de proba cântarului, iar pe urmă s-a trecut la dueluri.

CSS Zalău a fost prezentă cu un lot format din 16 luptători şi avea ca obiectiv o clasare în primele 5 locuri, având în vedere că primele 6 clasate se vor califica pentru cel de-al doilea turneu de calificare, ce va avea loc undeva în toamna acestui an.

Recent, echipa secţiei de lupte libere de la Clubul Sportiv Şcolar Zalău a reuşit să obţină locul 1 la Turneul de calificare la Campionatul Naţional rezervat categoriei de vârstă juniori şi astfel, antrenorul Gheorghe Panc era încrezător că şi echipa de cadeţi poate obţine calificarea, chiar dacă nu de pe primul loc.

Încrederea antrenorului a fost răsplătită de către luptătorii zălăuani, care la finalul întrecerii au reuşit să se claseze pe locul 5, reuşind totodată să obţină calificarea şi la cel de-al doilea turneu de calificare ce va avea loc în toamnă.

Chiar dacă a terminat pe locul 5, CSS Zalău mai speră la medalii, având în vedere că doar şase puncte îi despart pe zălăuani de locul 3, ce asigură medalia de bronz.

“Ne aşteptam la o clasare în primele 5 şi în toamnă ne putem gândi la o medalie de bronz, având în vedere că distanţa dintre locul 3 şi locul 5 este de doar şase puncte”, ne-a declarat Gheorghe Panc.

Sursa foto: Federaţia Română de Lupte

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in ALTE SPORTURI