Connect with us

Ştiri din Sălaj

Un şimleuan a fost prins în plină stradă cu substanţe suspecte


Tânărul de 17 ani se afla alături de alţi şase tineri, toţi din judeţul Cluj, când un echipaj de jandarmi au sesizat comportamentul dubios al tinerilor, în urma verificărilor depistându-se asupra lor substanţe suspecte


Un nou sălăjean s-a “remarcat” în judeţul Cluj, în această săptămână, după ce în urmă cu câteva zile, un tânăr din Dragu a tâlhărit o femeie, pe o aleea din municipiul Cluj-Napoca.

Astfel, miercuri, 14 martie, în jurul orei 16.00, un echipaj de jandarmi aflat în misiune, a depistat un grup de şapte tineri, care la vederea echipajului au început să se comporte dubios, conform gherlainfo.ro. Grupul tinerilor se afla pe Aleea Moldoveanu din Cluj-Napoca.

Gaşca respectivă era formată din 7 tineri, şase clujeni şi un sălăjean, dintre care 5 erau minori, unul dintre minori fiind sălăjeanul în vârstă de 17 ani, din Şimleu Silvaniei.

După efectuarea controlului corporal executat de jandarmi, asupra tinerilor s-a găsit o substanţă vegetală de culoare maro verzuie şi o punguliţă din material plastic, un cântar de dimensiuni mici, un mojar şi suma de 60 de lei, conform sursei citate mai sus.

Actul de constatare a faptei și corpurile delicte au fost predate la D.I.I.C.O.T. Cluj, în vederea continuării cercetărilor.

Sursă foto: Gherla Info

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Ştiri din Sălaj