Connect with us

LIGA I

ULTIMA ORĂ. Zălăuanul Adrian Știrb a devenit al doilea om în grad la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Satu Mare!


Considerat unul dintre cei mai respectabili ofițeri de la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Sălaj,  locotenentul-colonel Adrian Ştirb a fost detașat la unitatea din județul vecin, acolo unde va ocupa funcția de prim adjunct al inspectorului şef

În ultimii ani, comandantul Detașamentului Mobil al Inspectoratul de Jandarmi “Menumorut Voievod” al Judeţului Sălaj a fost locotenentul-colonel Adrian Ştirb.

Începând de astăzi, 15 martie 2018, ofiţerul Adrian Ştirb a părăsit unitatea, fiind detaşat la  Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Satu-Mare.

La Inspectoratul din judeţul vecin, locotenentul-colonel din Zalău va avea a doua funcţie, deoarece acesta a fost  împuternicit în funcţia de prim adjunct al inspectorului şef!

Cu această ocazie, camarazii din Zalău i-au transmis şi un mic mesaj: “Noi, colegii din Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Sălaj, îi urăm mult succes şi la cât mai multe obiective îndeplinite în noua funcţie!”.

Să adăugăm faptul că locotenentul-colonel Adrian Ştirb a fost bine cunoscut şi în fenomenul din sportul de masă din Sălaj, având în vedere că ani la rând acesta a fost conducătorul echipei de minifotbal Mobil Team, cea care a participat cu rezultate bune chiar şi în Liga 1 din Campionatul Judeţean de minifotbal, organizat la Bazele Sportive ONIX!

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in LIGA I