Connect with us

FOTBAL

CJA Sălaj şi-a desemnat cei mai buni arbitri pe anul 2017. GALERIE FOTO


La “centrali”, pe primul loc s-a clasat David Sacota, în timp ce la “asistenţi”, topul este condus de către Alexandru Turian


Având în vedere că la final de săptămână începe returul în Liga a IV-a, iar peste două săptămâni se va relua şi Liga a V-a, Comisia Judeţeană a Arbitrilor Sălaj a organizat duminică cursul de instruire al arbitrilor sălăjeni, ce a avut loc în sala de conferinţe de la Complexul Severus. În cadrul întâlnirii s-a făcut o analiză a turului de campionat, s-au prezentat  diferite teme, iar arbitri au susţinut şi obişnuitele testări. A avut loc şi un moment mai festiv, iar  CJA Sălaj i-a premiat pe cei mai buni arbitri şi asistenţi din anul 2017. La centrali, David Sacota s-a clasat pe primul loc, urmat de Cristian Mihăilescu pe locul secund, în timp ce podiumul a fost închis de către Raul Horvat şi Ionuţ Vasarhely.

Alexandru Turian a fost desemnat cel mai bun arbtru asistent în anul 2017, iar pe locul secund s-a clasat Szabo Krisztina. Podiumul la asistenţi a fost închis de către Ştefan Bîrjac,  care în turul de campionat a făcut faţă şi când a fost delegat să conducă meciuri la centru. CJA Sălaj a întocmit un top şi la tinere talente, unde au fost evidenţiaţi, trei arbitri şi patru asistenţi. Pe primul loc la “centrali” s-a aflat Cătălin Morar, locul secund i-a revenit lui Adrian Negrean, iar pe poziţia a treia s-a clasat Marian Cosma. La asistenţi, au fost premiaţi Alin Lazăr (locul 1), Alin Demian (locul 2), în timp ce pe locul trei s-au clasat Rareş Balotă şi Patric Goie.

“Aceste clasamente au fost făcute în urma prestaţiei avute de arbitri şi în urma votului primit de la arbitri divizionari din cadrul CJA Sălaj. Am luat în considerare fiecare propunere. S-a întocmit şi un clasament al <tinerelor talente> din cadrul CJA şi s-au premiat arbitri talentaţi, cu perspectivă pentru a-i încuraja”, ne-a informat Gabriel Bârjac, preşedintele CJA Sălaj.

Toţi arbitrii premiaţi au primit diplome şi trofee.

Sursa foto: CJA Sălaj

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL