Connect with us

DIVIZIA A2

Volei Club Zalău a făcut primul pas spre turneul semifinal


Gruparea condusă de Gabriel Terheş a câştigat primul meci cu ProVolei Arad şi mai are nevoie de o singură victorie pentru a se califica la turneul celor mai bun patru echipe din Seria Vest


Clasată pe lotul 4 la finalul sezonului regulat, Volei Club Zalău a început play-off-ul din Divizia A2 pe teren propriu în faţa celor de la ProVolei Arad, echipă situată pe poziţia a cincea. Arădenii au dat o replică bună adversarilor, dar în primul set, Volei Club Zalău a fost mai inspirată în momentele importante şi s-a impus cu 25 – 21. În setul al doilea, între cele două echipe s-a văzut o mare diferenţă, iar gruparea de sub Meseş s-a distanţat considerabil şi şi-a adjudecat setul la o diferenţă de 12 puncte.

În setul trei a intervenit relaxarea în tabăra echipei lui Gabriel Terheş, iar de acest lucru a profitat ProVolei Arad, care şi-a adjudecat setul cu 25 – 22 şi a reintrat în joc.

Mult mai concentraţi la joc au fost zălăuanii în setul patru când au şi închis meciul, parţialul al patrulea fiind câştigat clar de către sălăjeni, la o diferenţă de 10 puncte.

După acest rezultat, gruparea zălăuană a făcut un prim pas spre turneul semifinal al Seriei Vest, unde a mai fost prezentă şi anul trecut. Formaţia condusă de Gabriel Terheş îşi poate asigura calificarea între cele mai bune patru echpei ale Seriei Vest încă de sâmbătă, când la Arad are loc meciul al doilea.

În cazul în care ProVolei Arad va câştiga meciul de sâmbătă atunci între cele două echipe se va juca un meci decisiv, care ar urma să aibă loc la Zalău pe 17 martie.

Un pas important spre turneul semifinal a mai făcut şi CSS CNE Lapi Dej, care a câştigat cu 3 – 0 primul meci cu CSU Braşov, meciul doi urmând să aibă loc duminică, la Braşov.

Să mai spunem că la turneul semifinal sunt calificate direct Ştiinţa Bacău şi CSM Câmpia Turzii, echipe ce s-au clasat pe primele două locuri la finalul sezonului regulat.


Volei Club Zalău – ProVolei Arad 3 – 1 (21, 12, -22, 15)

Volei Club Zalău 2015: Ovidiu Man, Ovidiu Teuşan (cpt.), Ciprian Pop, Raul Remeş, Ionuţ Silaghi, Dan Silvăşan şi Ciprian Buta – libero. Au mai evoluat: Tudor Lazăr şi Gabriel Terheş


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in DIVIZIA A2