Connect with us

ALTE SPORTURI

Luptătorii de la CSS Zalău, loc 1 la Câmpulung Muscel


Elevii lui Gheorghe Panc au avut o comportare excelentă în cadrul turneului de calificare la Campionatului Naţional, etapa 1, rezervat categoriei de vârstă juniori, ocupând la final locul 1 cu echipe şi mai multe clasări pe podium la individual


S-a terminat pauza şi pentru luptători. Astfel, la finalul weekend-ului precedent, la Câmpulung Muscel a avut loc Campionatul Naţional de Juniori, etapa 1/turneu de verificare, acolo unde au fost prezenţi sportivi de la patru echipe din ţară.

Printre participanţi s-a regăsit şi un lot al celor de la CSS Zalău, format din 16 sportivi şi antrenaţi de Gheorghe Panc. De menţionat este faptul că începând din acest an, CSS Zalău are o echipă şi la juniori, după ce anul trecut, clubul zălăuan avea doar o echipă de cadeţi. Astfel, începând din acest sezon, CSS Zalău va concura cu o echipă atât la juniori, cât şi la cadeţi.

Totul a început vineri, cu şedinţa tehnică, având în vedere că a fost prima competiţie internă din acest an, urmată de proba cântarului oficial, pentru ca sâmbătă şi duminică să aibă loc şi jocurile oficiale.

Competiţia s-a desfăşurat pe trei categorii, lupte libere, lupte feminine şi lupte greco-romane, iar sălăjenii s-au remarcat, obţinând mai multe clasări pe podium. Să spunem că cel mai bun rezultat îi aparţine lui Darius Puşcaş, cel care a reuşit să obţină primul loc la categoria 125 kg. Clasări pe podium au obţinut şi Gabriel Souca (97 kg), Antonio Chiba (86 kg), Răzvan Bojan (65 kg), Alex Apostol (61 kg) şi Marian Deliu (57 kg). S-au remarcat la acest turneu şi Cristian Trif (79 kg), Dan Iepure (70 kg), Simion Pop (92 kg) şi Sorin Cristea (74 kg).

Să spunem că în clasamentul pe echipe, CSS Zalău s-a situat pe locul 1, cu un total de 120,5 puncte, urmată pe locul secund de Odorheiu Secuiesc cu 115 puncte, podiumul fiind completat de Cluj-Napoca cu 82,5 puncte. Pe ultimul loc s-a clasat echipa din Oneşti, cu 49 de puncte acumulate.

“Cu mai multă seriozitate şi cu pregătirea de care avem cu toţii nevoie, în toamnă putem să fim pe priumul loc. Felicit toţi copiii. Darius Puşcaş are toate şansele să câştige o medalie la Campionatul Naţional din iunie, dar nu numai. Mulţumim Primăriei Zalău, în special domnului primar pentru sprijinul acordat”, ne-a spus Gheorghe Panc.

Mai multe detalii, în ziarul Sportul Sălăjean din 7 martie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ALTE SPORTURI