Connect with us

FOTBAL

Unirea Mirşid a transferat de la rivala Dumbrava Gîlgău!


Cu câteva zile înainte de încheierea perioadei de transferuri, liderul la zi al Ligii a IV-a a reuşit să perfecteze transferul golgheterului campioanei Sălajului din sezonul trecut. Astfel, începând din acest retur de campionat, Răzvan Sabou vine la gruparea din Mirşid pentru a pune umărul la câştigarea unui nou titlu judeţean pentru Unirea şi al doilea său titlu consecutiv, după cel câştigat cu Dumbrava în sezonul precedent


La finalul acestei săptămâni se va relua campionatul Ligii a IV-a, iar returul acestui sezon se anunţă a fi unul cel puţin la  fel de interesant precum a fost şi în anul trecut. Trei echipe se luptă şi în acest an pentru locul 1, Unirea Mirşid având un uşor avantaj, având în vedere că a terminat turul în “fotoliul de lider”, cu 37 de puncte, trei mai multe decât următoarea clasată, Dumbrava Gîlgău şi patru în plus faţă de Rapid Jibou, ocupanta locului 3.

Pentru a rămâne tot pe locul 1 până la sfârşitul campionatului, Unirea Mirşid a căutat să-şi întărească lotul, pentru a avea cât mai puţine emoţii în această luptă la titlul judeţean şi cu câteva zile înainte de terminarea perioadei de transferuri a reuşit să transfere unul dintre cei mai talentaţi jucători din Liga a IV-a.

Astfel, începând din acest retur, pentru Unirea Mirşid va evolua Răzvan Sabou, nimeni altul decât golgheterul din sezonul trecut al campioanei Sălajului, Dumbrava Gîlgău. Jucătorul originar din localitatea Jac, comuna Creaca vine astfel la gruparea condusă de Călin Bereschi pentru a pune umărul la câştigarea unui nou titlu de către Unirea.

Răzvan Sabou (n. 26 aprilie 1992) a început fotbalul la Viitorul Zalău, club la care a făcut şi junioratul. După perioada petrecută la clubul zălăuan, în care a învăţat ABC-ul fotbalului, acesta a trecut la competiţiile de seniori, acolo unde a îmbrăcat tricourile formaţiilor Largiana Românaşi şi AS Creaca Jac.

Alături de AS Creaca Jac, Răzvan Sabou a reuşit să câştige titlul în Liga a V-a în sezonul 2014 – 2015, fiind golgheterul formaţiei, dar şi al campionatului. Prestaţiile sale bune au atras atenţia celor de la Dumbrava Gîlgău, iar talentatul atacant ajungea în curtea formaţiei din comuna Bălan.

Prestaţiile sale bune au continuat, şi în cel de-al doilea sezon în tricoul celor de la Dumbrava Gîlgău, Răzvan Sabou a devenit golgheterul formaţiei cu 25 de goluri marcate ajutându-şi echipa să câştige primul titlul judeţean din istoria clubului. Din păcate, Dumbrava a ratat atunci promovarea în Liga a III-a, după dubla pierdută contra Unirii Tăşnad.

“Am petrecut o perioadă frumoasă la Dumbrava Gîlgău. Am câştigat campionatul, am jucat la barajul pentru promovare şi a fost un sentiment frumos, însă din păcate cam până acolo a durat perioada frumoasă”, spune Răzvan Sabou.
Grupul frumos care există la Mirşid l-au atras pe Sabou să aleagă Unirea, formaţie în tricoul căreia speră să aibă parte de cel puţin aceleaşi rezultate pe care le-a avut alături de Dumbrava.
“Am avut o discuţie cu Mihai Bode şi am decis să merg la Unirea Mirşid. Pe această cale aş dori să le mulţumesc celor de acolo pentru eforturile depuse pentru a ajunge alături de ei. Este un grup frumos la Mirşid, cu jucători valoroşi de la care o să am numai de învăţat. Sper să nu îi dezamăgesc şi să am cel puţin aceleaşi rezultate cu ei ca şi în ultimul an la Gîlgău”, ne-a declarat talentatul fotbalist.
Să spunem că Răzvan Sabou va avea ocazia să debuteze pentru noua sa formaţie sâmbătă, atunci când Unirea Mirşid se va deplasa la Cehu Silvaniei pentru duelul cu Silvania. În meciul tur, gruparea condusă de Călin Bereschi a reuşit să să se impună cu 4 – 0.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL