Connect with us

Ştiri din Sălaj

O tânără de 19 ani a fost prinsă la furat prin Zalău


Aceasta a pătruns prin efracţie într-o locuinţă de pe strada Cloşca, de unde a sustras un portofel cu suma de 140 de lei


Luni, 5 martie, în jurul orei 14.10, în urma unei sesizări telefonice, un echipaj de jandarmi a identificat o persoană de sex feminin, care a pătruns fără drept într-o locuinţă de pe strada Cloşca, din municipiul Zalău, de unde a sustras un portofel cu suma de 140 lei, fiind surprinsă asupra faptei de către proprietar.

Prejudiciul, constând dintr-un portofel, documentele personale şi suma de 140 lei, a fost recuperat în totalitate și restituit părții vătămate.

În cauză s-au întocmit acte de constatare privind săvârşirea infracţiunii de furt calificat, faptă prevăzută de Art. 229 Cod Penal, faţă de suspecta A.E. de 19 ani, urmând ca actele de constatare să fie înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, pentru continuarea cercetărilor.

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Sălaj recomandă cetăţenilor să manifeste vigilenţă, să verifice integritatea sistemelor de închidere şi să închidă uşa chiar şi atunci când sunt acasă pentru a se evita pătrunderea neautorizată în spaţiile private a unor posibile persoane de rea credinţă. Totodată, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Sălaj recomandă cetăţenilor ca în situaţia în care sunt martorii săvârşirii unor fapte similare, să solicite sprijin la numărul unic pentru situaţii de urgenţă „112”.                                              

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Ştiri din Sălaj