Connect with us

DIVIZIA A1

Adrian Feher: ”Arcada Galaţi va avea un meci greu cu Volei Municipal Zalău, care  joacă mult mai bine decât în prima parte a campionatului”  


Libero-ul grupării de la Dunăre se aşteaptă la o replică bună a fostei sale echipe, care a reuşit surpriza şi la returul din sezonul regulat, când Volei Municipal a învins Arcada Galaţi, la Zalău


Volei Municipal Zalău are parte de o deplasare grea în prima etapă din play-off, urmând să joace sâmbătă pe terenul celor de la Arcada Galaţi. În faţa formaţiei gălăţene, campioana a obţinut o victorie şi la partida de acum o lună, din returul sezonului regulat, dar acum punctele vor fi mult mai importante, în special pentru gălăţeni, care se află în bătălia pentru titlu.

Înaintea acestui joc, libero-ul de la Arcada Galaţi este de părere că echipa sa va avea un meci greu şi se aşteaptă la o replică bună a grupării de sub Meseş, chiar dacă în acest moment, Volei Municipal este doar pe locul 4.

 “Ne aşteptăm la un meci greu, ca de fiecare dată. Echipa din Zalău evoluează mult mai bine ca în prima parte a campionatului. Totuşi, eu sper să realizăm sâmbătă o victorie, pentru a rămâne în cursa pentru titlul naţional. Ştim că CS Volei Municipal a revenit în obiectiv şi că vrea să rămână acolo, dar mi se pare ciudat să aud că <Zalăul a revenit pe locul 4>. Dar, în actualul sezon acesta este obiectivul echipei şi eu le doresc să şi-l îndeplinească”, a spus Adrian Feher.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in DIVIZIA A1