Connect with us

DIVIZIA A2

Volei Club Zalău debutează pe teren propriu în play-off


Gruparea de sub Meseş va încerca pentru al doilea an la rând să ajungă la turneul semifinal al Seriei Vest, dar pentru a reuşi acest lucru va trebui să treacă în prima fază de ProVolei Arad


Cu patru victorii în zece meciuri, Volei Club Zalău s-a clasat pe locul 4 la finalul sezonului regulat al Seriei Vest. În aceste condiţii, gruparea de sub Meseş va juca în prima fază a play-off-ului cu ocupanta locului 5, este vorba de ProVolei Arad.

Pentru al doilea an la rând, formaţia condusă de Gabriel Terheş va încerca să ajungă la turneul semifinal al Seriei Vest, dar pentru a reuşi acest lucru, zălăuanii trebuie să treacă în prima fază din play-off de echipa din Arad. În această fază se joacă după sistemul “cel mai bun din trei meciuri”, iar având în vedere că Volei Club Zalău este mai bine clasată la finalul primei părţi de campionat, primul meci cu ProVolei Arad va avea loc sâmbătă,  în Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici” din Zalău, de la ora 11.30.

După rezultatele înregistrate în acest sezon între cele două echipe, zălăuanii ar fi favoriţi, având în vedere că în tur s-au impus cu 3 – 2 la Arad, iar în returul de la Zalău au câştigat cu 3 – 1.

“Una peste alta noi suntem mulţumiţi de ce am reuşit în acest sezon şi prin faptul că ne-am clasat pe locul 4, ne-am îndeplinit obiectivul. Vom încerca să ajungem la turneul semifinal din nou, dar vom avea meciuri grele cu echipa din Arad, care are un lot omogen. Am avut jocuri grele cu ei, iar la Arad am câştigat cu noroc, fiindcă am revenit de la 0 – 2, în timp ce meciul de la Zalău a fost destul de echilibrat. Sperăm să facem un meci bun şi să câştigăm sâmbătă, pentru a lua o opţiune de calificare”, ne-a declarat Gabriel Terheş. Al doilea meci dintre cele două echipe este programat în 10 martie, la Arad, iar dacă va fi nevoie de disputarea partidei decisive, aceasta va avea loc la Zalău, pe 17 martie.

În prima fază a play-off-ului va mai avea loc disputa dintre CSS CNE Lapi Dej – CSU Braşov, în timp ce primele două clasate, Ştiinţa Bacău şi CSM Câmpia Turzii sunt deja calificate la turneul  semifinal al Seriei Vest.

CLASAMENTUL din sezonul regulat:

1.Ştiinţa Bacău 10         9      1      29 : 6      27

2.CSM Câmpia Turzii 10 7      3      23 : 13    21

3.Css Cne Lapi Dej 10    6      4      21 : 14    18

4.Volei Club Zalău 10       4      6      15 : 22    12

5.ProVolei Arad 10     3      7      13 : 24     9

6.CSU Braşov 10   1      9        7 : 29     3

 

 

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A2