Connect with us

Ştiri din Sălaj

Un sălăjean a fost implicat într-un accident mortal în judeţul Cluj. GALERIE FOTO şi VIDEO


Un grav accident de circulaţie a avut loc în comuna Poieni, când un autoturism înmatriculat în Bihor a intrat pe contrasens, s-a izbit de un TIR, condus de un sălăjean, după care a revenit pe sensul iniţial de mers şi a intrat în coliziune cu autoturism marca BMW, condus regulamentar de un clujean. În urma impactului au decedat două persoane, iar alte două sunt în stare gravă la spital


O tragedie s-a petrecut pe DN1-E60, între localităţile clujene Poieni şi Ciucea. Duminică seara, un autotursim marca Peugeot, condus de un orădean în vârstă de 48 de ani a intrat pe contrasens, moment în care s-a izbit de un TIR, condus regulamentar de un sălăjean de 41 de ani.

În urma impactului, maşina condusă de şoferul bihorean a revenit pe sensul iniţial de mers, însă din nefericire, a intrat într-o nouă coliziune, frontală, de această dată cu un autoturism marca BMW, condus regulamentar, înmatriculat în judeţul Cluj. Pentru a evita un nou impact, şoferul sălăjean a efectuat o manevra în urma căreia s-a răsturnat pe şosea.

La faţa locului au intervenit două autospeciale cu modul de descarcerare din cadrul Detaşamentului de Pompieri Huedin, alături de trei ambulanţe SMURD, din care una de terapie intensivă, şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Cluj.

Trei persoane au fost descarcerate, iar din păcate, două dintre ele au pierdut lupta cu viaţa, fiind declarate decedate. Este vorba despre şoferul orădean de 48 de ani, dar şi de o femeie în vârstă de 45 de ani, din acelaşi autoturism.

Două tinere, în vârstă de 18 ani, din acelaşi autoturism marca Peugeot sunt în stare gravă la spital şi au mare nevoie de sânge pentru a supravieţui, în timp ce în stare gravă se află şi un bărbat de 67 de ani ce se afla în BMW în momentul impactului.

Şoferul sălăjean în vârstă de 41 de ani, alături de şoferul BMW-ului au fost răniţi uşor.

Din cauza TIR-ului răsturnat pe şosea, circulaţia în zonă a fost blocat aproximativ 5 ore. De asemenea au fost întreprinse de către operatorul economic, care are în proprietate autotrenul, măsuri privind eliberarea carosabilui prin ridicarea autotrenului cu o macara de mare tonaj.

Sursa video: someseanul.ro

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj