Connect with us

ALTE SPORTURI

Cinci medalii de bronz pentru luptătorii de la CSS Zalău. GALERIE FOTO


Bilanț bun al secției de lupte libere după turneul internațional de la Reghin. Sportivii antrenați de prof. Gheorghe Panc au urcat pe podiumul de premiere de cinci ori, iar în una din finalalele mici ale întrecerii feminine duelul a fost unul sălăjean

O delegaţie de 16 sportivi de la Clubul Sportiv Şcolar Zalău a participat la finalul săptămânii trecute la Turneul Internaţional de lupte libere găzduit de localitatea Reghin. Alături de sportivii din oraşul gazdă a competiţiei şi cei de la CSS Zalău, la startul întrecerilor s-au mai aliniat sportivi de la mai multe cluburi din ţară, dar şi din Ungaria şi Republica Moldova.

Spre satisfacţia antrenorului Gheorghe Panc, cinci din cei 16 sportivi ai Clubului Sportiv Şcolar Zalău au reuşit să urce pe podiumul de premiere. Mihai Ghicean – (60 kg -cadeţi născut 2003), Darius Sîrca (35 kg – n.2007),  Ştefan Tuns (58 kg – n.2007), Andreea Palce (35 kg – n.2007) şi Sorin Ardelean (66 g – n.2007) sunt cei cinci medaliaţi ai competiţiei de la Reghin.

Alături de cei cinci sportivi, Eliza Peştean, ocupanta locului 4 şi pierzătoarea din finala mică în faţa colegei sale de club, Andreea Palce, au fost remarcaţii antrenorului Panc după întrecerea de sâmbăta şi duminică.

“A fost o competiţie reuşită, de un înalt nivel tehnic pe care aş putea să o compar cu o finala de campionat naţional de copii. La startul întrecerii s-au aliniat 17 echipe şi un total de 298 de sportivi. Bilanţul este bun, cu atât mai mult cu cât trei din cele cinci clasări pe podium au venit din partea secţiei satelit de la Sâg şi tocmai de aceea ţin să-i mulţumesc pe această cale directoarei şcolii din localitatea amintită pentru sprijinul pe care ni-l acordă. De asemenea aduc mulţumiri părinţilor acestor copii minunati, în special doamnei Peştean şi doamnei Sârcă” – a afirmat Gheorghe Panc.

Pentru secţia de lupte a Clubului Sportiv Şcolar Zalău urmează la începutul lunii viitoare, în perioada 1-4 martie, turneul de calificare pentru Campionatul Naţional de juniori, competiţie ce va avea loc la Câmpulung Muscel, iar mai apoi, în perioada 9-11 martie urmează turneul de calificare al cadeţilor, turneu ce va avea loc la Zalău.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ALTE SPORTURI