Connect with us

LIGA I

Doi arbitri din Campionatul de Minifotbal Onix, în Comisiile Naţionale ale Federaţiei!

În cadrul Comisiei Colegiululi Naţional de Arbitri a fost inclus şi Nicolae Chiş-Ciure, în timp ce Marcel Petrean face parte din Comisia de Licenţe, Afilieri şi Statutul jucătorului, dar şi din Comisia Financiar-Contabilitate

Conducerea Federaţiei de Minifotbal din România împreună cu membrii afiliaţi s-au întâlnit sâmbătă, la Alba Iulia, unde a avut loc Adunarea Generală a FMR.

S-a discutat despre planurile şi proiectele Federaţiei pentru perioada 2018 – 2020, despre evenimentele din 2017, dar şi despre competiţiile naţionale care vor urma.

În cadrul Adunării Generale s-a prezentat şi Componenţa Comisiilor Naţionale, din care face parte şi trei zălăuani.

Pe lângă preşedintele FMR Ioan Onicaş, care face parte din Comisia de Organizare şi de Regulamentul, în cadrul comisiilor se mai găsesc şi doi arbitri din cadrul Campionatului de Minifotbal Onix, Nicolae Chiş-Ciure şi Marcel Petrean, cei care au arbitrat în nenumărate rânduri la competiţiile naţionale.

Astfel, Nicolae Chiş-Ciure face parte din Comisia Colegiului Naţional al Arbitrilor, în timp ce Marcel Petrean se regăseşte în Comisia de Licenţe, Afilieri şi Statutul Jucătorului, dar şi în Comisia Financiar – Contabilitate.

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 21 februarie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in LIGA I