Connect with us

DIVIZIA A1

Marian Constantin rămâne aproape de CS Volei Municipal Zalău


Chiar dacă au trecut trei săptămâni de la despărţirea sa de campioana României, tehnicianul din Bucureşti a rămas un apropiat al echipei, el fiind prezent şi la derby-ul de luni cu Tricolorul Ploieşti


După un an şi jumătate petrecut la Volei Municipal Zalău, Marian Constantin s-a depărţit de formaţia zălăuană în urma înfrângerii de la Craiova. Pe banca tehnică a echipei din Zalău a ajuns bulgarul Nikolay Jeliazkov, dar Marian Constantin a rămas un apropiat al grupării de sub Meseş.

Aflat acasă la Bucureşti, în aşteptarea unui nou angajament, tehnicianul a putut fi văzut la partida dintre CSM Bucureşti şi Volei Municipal Zalău, când a stat foarte aproape de banca Zalăului, însă s-a aflat la masa oficială şi a comentat jocul pentru postul Digi Sport.

Luni seara, campioana României a jucat din nou în apropiere de Bucureşti, la Ploieşti, iar Marian Constantin a putut fi văzut din nou la meci, de data aceasta ca şi spectator. Acesta a urmărit paritda din tribunele sălii, alături de soţia sa, cea care era un mare fan al echipei din Zalău, în perioada în care CS Volei Municipal era antrenată de Marian Constantin.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1