Connect with us

DIVIZIA A2

Volei Club Zalău rămâne cu patru victorii în sezonul regulat. CLASAMENT și REZULTATE din Divizia A2


La ultimul meci din prima fază a campionatului, gruparea de sub Meseş a pierdut la Câmpia Turzii, dar cu toate acesta intră în play-off de pe locul 4

Cu două victorii consecutive în meciurile cu ProVolei Arad şi CSU Braşov, voleibaliştii zălăuani din Divizia A2 şi-au asigurat locul 4 la finalul sezonului regulat, astfel că în partida cu CSM Câmpia Turzii au jucat fără presiune.

În faţa unei echipe importante a Seriei Vest, care are în lot şi trei sălăjeni, Volei Club Zalău nu a intrat foarte bine în meci, iar în primul set, gazdele au controlat jocul. Spre final de set, gruparea de sub Meseş s-a apropiat periculos, dar în cele din urmă, CSM Câmpia Turzii s-a impus cu 28 – 26.

Şi setul al doilea a fost echilibrat, dar Volei Club Zalău a fost echipa mai exactă sub fileu şi s-a desprins chiar şi la 7 puncte, iar în final s-a impus cu 25 – 22. Un rezultat pozitiv la Câmpia Turzii părea să le fie la îndemână zălăuanilor, dar în setul trei, gazdele nu au mai acordat nicio şansă adversarilor şi au trecut din nou în avantaj după 25 – 20.

Soarta celor 3 puncte a fost decisă rapid în  setul al patrulea, în care CSM Câmpia Turzii s-a impus la o diferenţă de 12 puncte şi după această victorie şi-a asigurat în mare parte calificarea la turneul semifinal al Seriei Vest.

Pentru Volei Club Zalău a fost ultimul meci din sezonul regulat, având în vedere că partida cu Ştiinţa Bacău ce trebuia să aibe loc la final de săptămână s-a jucat în devans. Oricum, gruparea condusă de Gabriel Terheş termină prima parte de campionat pe locul 4 şi va intra în prima fază din play-off, unde va juca cu ProVolei Arad.

Prima fază din play-off se dispută la începutul lunii martie, după sistemul “cel mai bun din trei jocuri”. Prima partidă are loc pe 3 martie la Zalău, returul în 10 martie la Arad, iar dacă mai este nevoie de disputarea jocului al treilea, acesta va avea loc la Zalău, pe 17 martie.

Primele două clasate din Seria Vest sunt calificare direct la turneul semifinal, care se va disputa în perioada 13 – 15 aprilie.

 


Rezultale înregistrate în etapa a IX-a:

Ştiinţa Bacău – ProVolei Arad                3 – 0 (18, 20, 18)

CSM C. Turzii – Volei Club Zalău 3 – 1 (26, -22, 20, 13)

CSS CNE Lapi Dej – CSU Braşov          3 – 0 (15, 16, 18)

 

CLASAMENT:

  1. Ştiinţa Bacău            9        8      1      26 : 6      24
  2. CSM Câmpia Turzii 9       7      2      21 : 10    20
  3. Css Cne Lapi Dej     9     6      3      20 : 11    18
  4. Volei Club Zalău   10      4      6      15 : 22    12
  5. ProVolei Arad         9      2      7      10 : 23     6
  6. CSU Braşov             8     0      8        4 : 24     1

 

Etapa a X-a se dispută sâmbătă, după prgramul:

CSU Braşov – CSM Câmpia Turzii

ProVolei Arad – CSS CNE Lapi Dej

Volei Club Zalău – Ştiinţa Bacău 0 – 3 (s-a jucat în devans)

Restanţă: Ştiinţa Bacău – CSU Braşov – în 24 februarie


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in DIVIZIA A2