Connect with us

Ştiri din Sălaj

TRAGEDIE. Un bărbat de 52 de ani a ars de viu, într-un incendiu provocat de la o țigară 


Focul a izbucnit în imobilul în care locuia de la o ţigară lăsată aprinsă, iar intervenţia pompierilor de la Secţia de pompieri Jibou a fost în zadar, deoarece bărbatul era deja decedat

Totul s-a petrecut vineri după-amiază, undeva după orele 18.00, pe raza comunei Creaca.

Un bărbat în vârstă de 52 de ani a adormit cu o ţigară aprinsă, iar neatenţia acestuia i-a fost fatală, deoarece focul s-a propagat cu repezicune, cu atât mai mult cu cât casa era construită pe structură de lemn.

Pompierii de la ISU Sălaj au intervenit prompt, însă imobilul era mistuit  de flăcări şi nu au reuşit să îl salveze pe om.

Conform sătenilor, bărbatul stătea undeva la capătul localităţii, într-o casuţă modestă şi îşi câştiga pâinea de zi cu zi ca şi zilier la gospodăriile din comună.

“Vineri după masă, Secţia de pompieri Jibou a fost solicitată să intervină la un incendiu izbucnit la o casă din localitatea Jac. Cauza probabilă de incendiu a fost fumatul, proprietarul (un bărbat de 52 de ani) a adormit cu o ţigară aprinsă. Incendiul s-a propagat cu repeziciune (o casă din pamânt bătut pe structură de lemn) şi a surprins victima care a fost găsită decedată. A ars casa şi acoperişul imobilului în proporţie de 80%”, a relatat Lucian Jacodi, purtătorul de cuvânt de la ISU Sălaj.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj