Connect with us

FOTBAL

Asaltat de Unirea Mirșid și Dumbrava Gîlgău, Nicolae Rad – golgheterul Nușfalăului – anunță: “În retur, CS Barcău se va bate de la egal la egal cu orice echipă!”


CS Barcău  nu a rupt gura târgului în turul de campionat şi este abia pe locul 5, dar se poate mândri că cel mai bun marcator din Liga a IV-a este un jucător de la Nuşfalău. Este vorba de Nicolae Rad, cel care în prima parte a campionatului a reuşit să marcheze nu mai puţin de 25 de goluri, mai multe chiar şi decât Ciprian Pavel – cel care este văzut de mulţi ca fiind cel mai bun jucător din Liga a IV-a

Cel care în tur a marcat aproape jumătate din golurile echipei sale nu este mulţumit de ce a reuşit CS Barcău, dar speră ca situaţia să se redreseze în a doua parte de campionat, când Nuşfalăul se anunţă o formaţie de temut chiar şi pentru canidatele la titlu.

“Am început foarte bine campionatul cu acea victorie în faţa Jiboului, dar după acel meci au apărut problemele, în special cele de lot. Abia spre final de tur ne-am mai revenit şi am reuşit să legăm patru victorii, dar puteam mai mult, ţinând cont de echipa pe care o avem”, ne-a spus golgheterul Nicolae Rad.

În această iarnă, talentatul jucător a fost dorit atât de Dumbrava Gâlgău, cât şi de liderul Unirea Mirşid, însă Nicu Rad a declinat orice ofertă şi a ales să continue la CS Barcău.

“Am fost dorit de cei de la Mirşid şi Gâlgău, dar am hotărât să rămân alături de băieţii de la Nuşfalău pentru că majoritatea ne cunoaştem de foarte mult timp şi s-a format o familie. Din retur ne vor putea ajuta şi Codruţ Ardelean, Cătălin Anghel,  Dănuţ Lupou şi cu siguranţă vom avea rezultate mult mai bune în retur. Sper să urcăm cât mai sus în clasament, dar dacă conducerea o să îşi facă treaba cum a promis, ne vom bate de la egal la egal cu orice echipă”, a încheiat atacantul Nușfalăului.

Mai multe despre prestația echipei CS Barcău în tur, dar și despre noutățile echiei din Nușfalău, în ediția ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 14 februarie, la rubrica RETROSPECTIVA turului în Liga a IV-a.   

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL