Connect with us

Sporturi

Polițiștii din Sălaj au confiscat un adevărat arsenal de arme și muniție! GALERIE FOTO


După cinci percheziții în comunele Mirșid și Valcău de Jos, oamenii legii au ridicat în vederea confiscării arme și muniție introduce illegal în țară. Trei persoane sunt bănuite de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, braconaj cinegetic, uz de armă fără drept, dar și contrabandă, iar polițiștii au întocmit dosare penale


Cinci percheziții au fost efectuate miercuri, 14 februarie, în comunele Mirșid și Valcău de Jos la persoane bănuite de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, braconaj cinegetic, uz de armă fără drept, dar și contrabandă.

Trei persoane cu vârste cuprinse între 22 și 44 de ani sunt cercetate de polițiști în aceste cauze penale.

Cu ocazia perchezițiilor realiyate de polițiștilor de la Biroul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au fost ridicate în vederea confiscării două arme neletale de tir sportiv introduse ilegal în țară și deținute ilegal, o armă letală confecționată artizanal, 1617 bucăți de muniție, 44 de bucăți articole pirotehnice, o arbaletă, trei săgeți și 100 de grame de praf de pușcă.

În urma verificărilor s-a stabilit că persoanele bănuite de comiterea faptelor au procurat armele dintr-o țară europeană și au fost introduse în țară ilegal, în perioada noiembrie-decembrie 2017.

Conform celor spuse de Maria Cristea – purtătorul de cuvânt de la IPJ Sălaj, polițiștii au întocmit dosare penale și continuă cercetările pentru contrabandă calificată, nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor, uz de armă fără drept, operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept și braconaj cinegetic.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Sporturi